Fiica celui mai bogat om din lume, Bernard Arnault, a preluat o funcție importantă în afacerea familiei. Bernard Arnault a devenit la sfârșitul anului 2022 cel mai bogat om din lume după ce fondatorul Tesla, Elon Musk, a fost detronat.

Bernard Arnault a numit-o pe fiica sa, Delphine Arnault, la conducerea casei de modă Dior, după o remaniere la LVMH, compania sa, considerată cea mai valoroasă din Europa.

LVMH deține un portofoliu de mărci de lux, inclusiv Fendi și Louis Vuitton și valorează aproximativ 336 miliarde de lire sterline. Șeful demisionar al Dior, Pietro Beccari, îl va înlocui pe Michael Burke, directorul executiv al Louis Vuitton.

Toți cei cinci copii ai lui Bernard Arnault dețin funcții de conducere la mărcile din cadrul grupului. Modificările intră în vigoare în februarie, urmând numirii recente a lui Antoine Arnault, fiul cel mare al lui Bernard Arnault, la conducerea holdingului familiei, arată B1TV.

Delphine Arnault este director executiv al Groupe Arnault, care deține și controlează LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, cea mai mare companie de lux din lume. Ea este, de asemenea, director de operațiuni al Christian Dior Couture.

Delphine, fiica lui Bernard Arnault, cel mai bogat om din lume, a început cariera sa în afaceri în anii 1990, când a lucrat ca consultant în McKinsey & Company. În 2000, ea a devenit director de operațiuni al Christian Dior Couture, iar în 2011 a devenit director executiv al Groupe Arnault.

Delphine este cunoscută pentru implicarea sa în dezvoltarea brandurilor LVMH, precum și pentru abilitățile sale de a identifica și a investi în afaceri emergente. Ea a fost, de asemenea, creditată pentru extinderea LVMH în China și pentru dezvoltarea de noi categorii de produse, cum ar fi parfumurile.

În afară de cariera sa în afaceri, Delphine este, de asemenea, implicată în numeroase inițiative caritabile și de mediu. Ea este membru al consiliului de administrație al Fundației Louis Vuitton pentru artă contemporană și a susținut numeroase proiecte de cercetare și conservare a mediului.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *