Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că este ferm convins că la alegerile prezidențiale din 2024 PSD va câștiga și va da României un președinte de stânga.

„Nu trebuie să intrăm în jocuri electorale. Românii vor şti cel mai bine pe cine să voteze în anul 2024, în funcţie de cât de mult ne vom implica şi de soluţiile pe care le vom aduce pentru ca România să depăşească această perioadă. Sunt ferm convins că vom reuşi împreună acest lucru şi sunt ferm convins că, în anul 2024, Preşedintele României va fi un preşedinte de stânga”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi la Conferinţa judeţeană de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Târgovişte. Ciolacu a precizat că viitorul candidat pentru funcția de președinte al României nu va fi ales de el și nici de alți lideri ai PSD.

„Viitorul candidat pentru funcţia de preşedinte al României nu îl mai aleg eu Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Sorin Grindeanu sau Paul Stănescu. Acest președinte și candidat va fi ales de către dumneavoastră. Toți cei care se vor înscrie în cursa pentru cea mai înaltă demnitate în statul român vor trebui să vină și întâi să obțină votul dumneavoastră. S-a terminat perioada în care o mână de oameni decidea cine este candidatul dumneavoastră. Este cazul să învățăm din greșelile făcute. Și numai astfel vă vom convinge pe dumneavoastră și pe români că acesta este drumul corect de urmat”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a luat cuvântul la conferința din Târgoviște spunând că „toată această turbulenţă de dreapta trebuie să se încheie şi începutul sfârşitului pentru aceşti domni eu cred că va începe în mai, când prim-ministru al României va deveni Marcel Ciolacu”. „România are nevoie în 2024, după 20 de ani, de un preşedinte de stânga. De 20 de ani facem experimente cu preşedinţi de dreapta”, a susținut Grindeanu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *