Ciprian Ciucu, edilul Sectorului 6, le-a transmis cetățenilor care l-au întrebat despre stadiul lucrărilor din zona Prelungirea Ghencea că nu le poate oferi nicio informație nouă, deoarece momentan nu a putut lua legătura cu Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, informează Spotmedia.

„Cei care locuim pe Prelungirea Ghencea vă rugăm să nu ne mai spuneți că acest subiect ține de PMB, deoarece v-am votat noi, locuitorii acestei zone, nu cei de la PMB! Normal ar fi să stabiliți cu primarul Capitalei o întâlnire pe lună, după care să ne faceți nouă, locuitorilor, o informare transparentă a statusului lucrărilor”, a scris un utilizator pe Facebook, la o postare a lui Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6.

Ciprian Ciucu: „Credeți că eu nu aș vrea să știu?”

Când primarul general va răspunde la telefon, voi vorbi cu el. În această perioadă a fost inabordabil. Credeți că eu nu aș vrea să știu și eu, ca să vă pot spune și dumneavoastră? Aici stau, în Ghencea. Când va debloca conturile, probabil va continua lucrarea”, a răspuns edilul Ciprian Ciucu, potrivit Spotmedia.

Ciprian Ciucu se va concentra pe câteva domenii cheie: educație, anveloparea blocurilor, spațiile verzi și infrastructură rutieră. În primele zile ale Anului Nou, primarul sectorului 6 a detaliat planurile sale pentru anii următori.

Astfel,  Ciucu și-a asumat faptul că, în maxim trei ani, va construi minim cinci corpuri de școală noi și minim patru grădinițe noi. Primarul sectorului 6 a precizat că a securizat finanțarea acestor proiecte.

„Continuăm reabilitarea școlilor, grădinițelor. Construim din fonduri europene o creșă nouă în Crângași, de 125 de locuri. Este gata proiectul tehnic și urmează să licităm executarea lucrărilor. Elaborăm o strategie pentru incluziune prin educație și sport în Cartierul Giulești, în special, prin care vrem să facilităm practicarea sportului de performanță cu construcția de terenuri de sport, sprijin pentru școli și cluburi din cartiere”, a punctat Ciprian Ciucu.

comentariu Ciucu

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *