citu ciolacu

Florin Cîțu împotriva lui Marcel Ciolacu. Războiul dintre cei doi continuă la scurt timp după ce Institutul Național de Statistică a oferit publicului date despre măsurile luate de guvern.

„Ciolacu trebuie să-și ceară scuze românilor! Datele oficiale CONFIRMĂ. Masurile guvernului luate la timp în perioada de stare de urgență au menținut puterea de cumpărare pentru TOȚI romanii.”, spune acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Finanțelor prezintă datele celor de la INS. „În luna mai 2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut faţă de luna precedentă atât că serie brută cu 18,5%. Cât și că serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 20,2%.”, adaugă el.

Florin Cîțu spune că social-democrații ar trebui să își ceară scuze. „Date oficiale pe care nu le poate contesta NIMENI. Acum nu mai exista DUBII. Am luat cele mai bune masuri pentru economie. Socialiștii lui Ciolacu trebuie să recunoască această realitate. Mai mult, socialiștii, TOȚI, TREBUIE și să ceara scuze public romanilor pentru că în perioada de stare de urgență au promovat scenarii apocaliptice prin care încercau destabilizarea României. Dacă nu se ascundeau în spatele declarațiilor politice, majoritatea psd-istilor erau astăzi la pușcărie.”, continuă acesta.

Cîțu îi sugerează lui Ciolacu să își ceară scuze dacă vrea să mai aibă credibilitate. „Domnule Ciolacu, daca vrei să mai ai un cuvânt credibil în politica din Romania, cere-ți scuze public românilor pentru acele mizerii promovate în timpul stării de urgență. „, încheie el.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *