cheamă cetățenii

Primarul sectorului 1 cheamă cetățenii la ședința Consiliului General al Municipiului București (CGMB). Nemulțumită de votul consilierilor generali, Clotilde Armand vrea să arate comunității cine blochează proiectele din sectorul 1.

„PNL a votat în Consiliul General al Municipiului București împotriva deschiderii parcării de sub Pasajul Basarab și transformarea acesteia în parcare de reședință pentru 65 de rezidenți din zonă. (…) Au blocat totul din nou. Fără motiv, fără argument”, spune Armand.

Parcarea de sub Pasajul Basarab este închisă de peste 10 ani. Anul acesta, Primăria sectorului 1 a obținut avizele necesare pentru deschiderea parcării. Este, însă, nevoie și de acordul Primăriei Municipiului București. De aceea, Clotilde Armand cheamă cetățenii în ajutor.

„Îi rog pe rezidenții din zona podului Basarab care așteaptă de ani de zile să fie deschisă parcarea să vină alături de mine la următoarea ședință de la PMB ca să vadă cu ochii lor ipocrizia și cinismul consilierilor care ne blochează proiectele comunității”, a scris Armand pe pagina sa de Facebook.

Primarul sectorului 1 a precizat că și consilierii locali din sectorul 1 au respins proiecte esențiale pentru comunitatea locală.

Este vorba despre:
– criteriile de selecție a blocurilor pentru implementarea programului “Termoficare de la soare”;
– amplasarea, montarea și punerea în funcțiune a panouri fotovoltaice pe zece școli și licee din Sectorul 1;
– achiziția și instalarea a 42 de stații de încărcare pentru autovehicule electrice;
– preluarea unei părți din strada Jandarmeriei, necesară pentru modernizarea unitară a infrastructurii rutiere și a extinderii rețelelor de apă și canalizare din nordul Capitalei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *