clotilde armand
clotilde armand

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a avut parte de o întâmplare ce deranjat-o în mod evident. Nemulțumirile cetățenilor din zona pe care o administrează, cresc pe zi ce trece. Clotilde Armand a fost întâmpinată de câteva persoane din zonă, care au  acuzat-o că a falsificat alegerile și au întrebat-o de ce nu a reușit să rezolve niciuna dintre problemele Sectorului 1 într-un mandat întreg. Clotilde a refuzat comunicarea și s-a ascuns într-o frizerie. 

Moment incomod pentru Clotilde Armand, în decursul zilei de joi. Câțiva cetățeni, supărați de faptul că Sectorul 1 a ajuns într-o stadiu deplorabilă, au insistat să afle răspunsuri de la primarul Sectorului 1. Mai precis, de ce, în decursul mandatului, nu a adus nicio îmbunătățire Sectorului pe care îl administrează, scrie Gandul.

Clotilde Armand a fost adeseori acuzată că ar fi intervenit asupra alegerilor în urma cărora a câștigat primăria Sectorului 1. De asemenea, nemulțumirile oamenilor cu privire la zonele insalubre și multe alte nereguli din sector sunt tot mai mari. Din acest motiv, în momentul în care au zărit-o pe Clotilde Armand pe stradă, câțiva cetățeni au mers la ea și au întrebat-o de ce Sectorul 1 se află într-o stare atât de precară. Primărița a preferat să-i ignore și să se ascundă într-o frizerie.

„Nu ați făcut absolut nimic. În patru ani de zile v-ați bătut joc de cetățeni. De ce ați furat voturile. Ați ținut bucureștenii într-o mizerie, într-o infecție de nevăzut”, i-au reproșat cetățenii lui Clotilde.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *