Clotilde Armand

Clotilde Armand, a anunţat, miercuri, că nu va emite avizul pentru demolarea unui imobil de pe Şoşeaua Kiseleff nr. 21, unde proprietari vor să demoleze vila pentru a construi un ansamblu de blocuri pe spațiul verde.

Edilul Clotilde Armand a mai precizat că imobilul a fost mulți ani reședința ambasadorului SUA în România.

„Zona protejată din Şoseaua Kiseleff intră în vizorul dezvoltatorilor imobiliari. Imobilul situat în Şoseaua Kiseleff nr. 21 a fost pentru mai mulţi ani reşedinţa ambasadorului SUA în România. Acest imobil are o grădină generoasă. Actualii proprietari intenţionează să demoleze vila şi să construiască pe spaţiul verde al grădinii un ansamblu de locuinţe colective”, a scris Clotilde Armand.

Clotilde Armand: „Au început să răsară rapid 3 blocuri într-o zonă istorică protejată”

„Pe scurt: câteva blocuri. Acest proiect ar mutila iremediabil aspectul urbanistic al zonei, aşa cu s-a întâmplat în cazul vilei Filipescu-Brâncoveanu din Bulevardul Aviatorilor (în curtea sediului central PNL) – unde cu binecuvântarea fostei primăriţe şi a majorităţi PSD din Consiliul General al Municipiului Bucureşti au început să răsară rapid 3 blocuri într-o zonă istorică protejată, într-o zonă unde este interzis să construieşti”, a scrise Armand, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Totodată, primarul Sectorului 1 Clotilde Armand le-a transmis dezvoltatorilor că nu vor mai fi emise avize în funcție de cât de mult „sponsorizează”. Edilul a spus că primăria pe care o conduce nu va aviza acest demers.

„Am primit la primărie pentru avizare dosarul pentru elaborarea de desfiinţare a construcţiei din Şoseaua P.D. Kiseleff nr. 21.  O spun răspicat: Primarul Sectorului 1 nu-şi dă acordul, eu nu avizez aşa ceva. Dacă până să ajung eu primar s-au dat avize în funcţie de cât de mult «sponsoriza» un dezvoltator sau altul, ar fi bine să ştie toţi dezvoltatorii că nu mai merge aşa iar lucrurile trebuie să se schimbe în profunzime”, a adăugat Clotilde Armand, primul Sectorului 1.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul