Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu spune că se bucură de faptul că partidul pe care îl conduce este o „pepinieră bună” şi pentru celelalte partide, dar că noul ministru al Finanţelor, Dan Vîlceanu, nu face parte din „produsele high-class”. Aceasta, în condițiile în care Vîlceanu a fost membru PSD.

„În continuare, avem o pepinieră destul de bună şi pentru celelalte partide. Sincer, nu este din produsele high-class ale PSD. Veţi vedea în următoarele luni prestaţia la Ministerul Finanţelor. Bine că am scăpat de domnul Cîţu de la Finanţe! Este portofoliul cel mai important după cel de prim-ministru”, a spus Marcel Ciolacu la postul B1 TV.

„Va fi şi domnul Vîlceanu unul dintre mulţii miniştri ai acestui Cabinet. Şi îi luăm pe rând: domnul Oros, la Agricultură – zero, domnul Ghinea de la Fonduri, doamna Turcan de la Muncă. Aşa şi cu domnul Vîlceanu, că a fost pesedist, că a fost şeful tineretului social-democrat, marea problemă este că, în continuare, domnul Cîţu este prim-ministru al României”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Dan Vîlceanu şi-a început cariera politică la PSD, fiind preşedinte al Tineretului Social Democrat Gorj din 2006 până în 2009, după care a trecut la PDL Gorj.

Totodată, Marcel Ciolacu scrie, într-un mesaj publicat pe Facebook, despre problemele pe care le-a avut premierul Florin Cîțu în Statele Unite. Președintele PSD se întreabă cum vor mai sta la aceeași masă premierul și partenerii din USR PLUS.

„Informațiile despre cel de-al doilea dosar din SUA al premierului Cîțu sunt de o gravitate fără precedent!Nu era îndeajuns că a avut probleme cu alcoolul la volan, Florin Cîțu a țepuit și o bancă americană!Mă întreb ce reper de moralitate mai poate fi pentru tineri și ce năpastă mai poate aduce asupra românilor, după ce deja a amanetat generații întregi, prin împrumuturi de zeci de miliarde de euro!?”, spune Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *