Codrin Ștefănescu, atac la liderii locali ai PSD. Sunt „lași și nerecunoscători”
Actualitate

Codrin Ștefănescu, atac la liderii locali ai PSD. Sunt „lași și nerecunoscători”

Codrin Ștefănescu i-a numit „lași și nerecunoscători” pe unii dintre colegii săi de partid. Fostul secretar general al PSD s-a referit la liderii de organizații județene care în trecut se înghesuiau să se afișeze alături de Sorina Pintea. Căzută acum în dizgrație, aceștia nu au nicio reacție, spune revoltat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a răbufnit printr-un mesaj publicat pe Facebook, după ce Sorina Pintea, fostul ministru al sănătății a fost arestată pentru 30 de zile. Ea este acuzată de primirea a 10.000 de lei și 120.000 de euro, bani primiți pentru derularea unui contract la spitalul din Baia Mare, unde era manager.

Codrin Ștefănescu a explicat că pe vremea când era ministru, ea a ducea un plus de imagine partidului și mulți dintre liderii locali voiau să profite de asta. Printre rânduri, fostul lider pesedist a mai vrut să transmită că nu este de acord cu suspendarea Sorinei Pintea din partid, decizie lată de Comitetul Executiv în urmă cu câteva zile.

”Lași si nerecunăscători mai sunt unii. Făceau coadă la ușa ei la minister. O implorau să le viziteze județul. Să taie o panglică, să se plimbe printre oameni, să rostească o vorbă bună despre ei. Veniți și ne susțineți, spuneau! Avem nevoie de dvs! Azi, nu o mai cunoaște nimeni. Ba, mai mult: au suspendat-o! Vă spun însă un lucru: nu toți membrii PSD sunt asa. Sunt câțiva doar, mereu aceiași!”, a scris Codrin Ștefănescu.

 

Sorina Pintea a fost suspendată din PSD, în urma suspiciunilor de corupție care planează asupra ei după arestarea pentru 30 de zile. Fostul ministru al sănătății este acuzată că ar fi primit 10.000 de euro și 120.000 de lei pentru a asigura derularea unui contract la Spitalul din Baia Mare, unde este manager.

Sorina Pintea a fost suspendată marți în urma deciziei luate în şedinţa informală a Comitetului Executiv Naţional al PSD din 3 martie.

Potrivit deciziei, începând de azi, se suspendă de drept orice membru de partid împotriva căruia este deschisă o anchetă penală.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Related posts

Ana Birchall a demisionat luni din grupul PSD. Ce va face în continuare fostul ministru al justiției

Constantinescu Gabriel

Sorina Pintea rămâne sub control judiciar. Curtea de Apel București a anulat decizia emisă în favoarea fostului ministru al sănătății

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea își depune candidatura pentru Senat: „Nu mă opresc aici. Voi lupta neobosit pentru orașul nostru”

Andrada Ionescu

Doi deputați PSD amendați după ce au refuzat să poarte masca într-un fast-food

PNL a scăzut în sondaje, dar rămâne liderul încrederii românilor. De unde vine pericolul

Mircea Ardeleanu

George Dumitrescu

Leave a Comment