Liviu Dragnea e dezamăgit de Biserică, dar a fost plăcut surprins
Liviu Dragnea

Codrin Ştefănescu, secretarul general al Alianţei Pentru Patrie (APP), l-a criticat dur pe Liviu Dragnea într-un mesaj postat, vineri, pe Facebook. Ștefănescu spune că Dragnea e un apropiat al statului paralel și că l-a trădat de câte ori a avut ocazia.

După ce în ultimele zile au apărut informații cu privire la un conflict între el și Liviu Dragnea, care a luat decizia să se retragă din APP, Codrin Ștefănescu a postat, pe Facebook, mesaj dur la adresa fostului său prieten și șef Liviu Dragnea.

„Vă cer iertare, în mod public, pentru că în ultimii ani am susținut și am spălat de păcate vechi și noi, un mic monstru! Dar am sperat că acest om se va schimba radical, va ieși din siajul sistemului coldisto-securist în care s-a bălăcit cu maximă plăcere, că va renunța la minciuni, la maniera lui toxică de a-și «înjunghia» politic, pe la spate, aliații, camarazii, oamenii nevinovați! M-am înșelat! Și asta o spun eu, răspicat și clar, eu cel care i-am stat alături când era abandonat de toți. Unii au avut dreptate să o facă, recunosc și asta!”, și-a început mesajul Codrin Ștefănescu.

Politicianul spune că i-a iertat de-a lungul timpului „toate păcatele”, inclusiv „chefurile si șprițurile cu Maior, Coldea, Kovesi și alții”, ba chiar îl acuză pe Dragnea că l-a trădat atunci când a avut ocazia.

L-am iertat când mi-a boicotat botezul copilului meu, pentru ca eram dușmanul înverșunat al sistemului pe care el îl deservea, pentru ca am îndrăznit să-l pun nașul copilului pe Adrian Năstase, pentru că trebuia să dispar. Și a făcut asta cu înverșunare, cu ură, dând ordine directe sau indirecte privind sabotarea de către vechii colegi din PSD a acestui eveniment unic în viața mea”.

Mai mult, Codrin Ștefănescu susține că APP nu va susține la prezidențiale „un iepuraș al vostru gen Dragnea, pentru ca voi să faceți loc în turul 2 cui ați stabilit exact!”.

Pe 24 august Alianţa Pentru Patrie a anunțat că nu va mai folosi numele şi imaginea lui Liviu Dragnea, motivând într-un comunicat de presă că solicitarea a fost făcută chiar de Liviu Dragnea.
Citeşte întreaga ştire: Codrin Ștefănescu se dezice de Dragnea: „Am susținut și am spălat de păcate un mic monstru”

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *