capture 63

George Simion, 35 de ani, liderul Alianței Pentru Uniunea Românilor (AUR) s-a căsătorit vineri, 26 august, cu Ilica Munteanu. Cununia civilă a avut loc la ora 15.30, la primăria din comuna vâlceană Măciuca și a fost oficiată de primarul Mugurel Mărcoianu.

Întrebat, la intrarea în sediul primăriei, dacă este pregătit pentru „ziua cea mare”, George Simion a declarat că „sâmbătă e ziua cea mare, când vom spune «da» în fața lui Dumnezeu”. Ilinca a purtat o rochie albă, cu mâneci bufante și crăpătură pe picior. Simion a îmbrăcat un costum de culoare închisă și o cămașă albă, fără cravată sau papion. „Astăzi semnăm nişte acte în faţa unui stat care şi-a bătut joc de prea mulţi români”, a mai spus liderul AUR.

Primăria se află vizavi de resortul de lux unde președintele AUR și aleasa inimii lui își asteaptă invitații la nunta de mâine. La evenimentul de sâmbătă, care va începe, „oficial”, la ora 14.00, deputatul așteaptă 10.000 de oameni. Invitaţii vor face plimbări cu balonul cu aer cald şi vor mânca vânat, arată programul complet al nunții, pus la dispoziție chiar de Simion.

Cununia religioasă este programată la ora 12.00, în bisericuţa de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa. Simion a avut nevoie de o derogare de la Biserica Ortodoxă Română, care de regulă le interzice preoților să oficieze nunți în afara lăcașelor de cult. Cununia va fi oficiată de Arhiepiscopul Râmnicului, ÎPS Varsanufie, dar și de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *