Consilieri USR PLUS au refuzat să jure cu mâna pe Biblie. Clotilde Armand, poziție contrară față de colegii ei
Actualitate

Consilieri USR PLUS au refuzat să jure cu mâna pe Biblie. Clotilde Armand, poziție contrară față de colegii ei

Clotilde Armand a depus joi jurământul, la mai bine de o lună de la alegerile locale din 27 septembrie. Noul primar al Sectorului 1 al Capitalei a spus că se va ghida după trei principii: „Stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”.

Spre deosebire de Clotilde Armand, care și-a încheiat jurământul prin expresia: „Așa să îmi ajute Dumnezeu”, unii consilieri USR care au participat la eveniment au refuzat să spună aceste cuvinte, dar și să pună mâna pe Biblie.

„Clotilde Armand si-a preluat mandatul de primar al Sectorului 1. Consilierii USR Plus au refuzat, toti 9, sa depuna juramantul in formula clasica, cea in care se tine mana pe Biblie si care se incheie cu „Asa sa-mi ajute Dumnezeu!”. A fost optiunea lor, iar legea permite asta. Am profitat de ocazie si l-am intrebat pe seful lor, Dan Barna, on spot, care a asistat la mica „rebeliune” a useristilor, cum percepe situatia.In prima faza i s-a parut ca „nu chiar toti au refuzat”(n. toti!), apoi a spus ca „e optiunea fiecaruia”. Il inteleg, orice raspuns ar fi dat, nu avea cum sa iasa bine”, a scris Sandra Luca pe Facebook.

„De azi, nu uitați, noi toți avem o datorie față de români – trebuie ca primăria să funcționeze 100% pentru cetățeni. Cunosc problemele sectorului 1 și cauzele acestei administrații defectuoase. Am fost consilier local timp de trei ani și m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democrația noastră. Trebuie să lăsăm orgoliile politice la o parte și să realizăm proiectele deja votate și aprobate. Cetățenii s-au săturat de jaf, de combinații și de promisiuni”, a spus Clotilde Armand, potrivit Digi 24

Related posts

Clotilde Armand a depus jurământul: „Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Stop pilelor, stop corupției, stop birocrației”

Andrada Ionescu

Candidat USR-Plus într-o comună din Iași, implicat în activități de videochat pentru adulți. Cum a reacționat când s-a aflat

Constantinescu Gabriel

Secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, critici dure la adresa USR-PLUS: „Ați stat pe margine așteptând, sperând ca noi să ne rupem gâtul”

Andrada Ionescu

Tudorache nu îi dă voie lui Clotilde Armand să aibă bannere electorale

Alina Angelescu

Florin Iordache a depus jurământul în funcția de președinte al Consiliului Legislativ

Andrada Ionescu

Fostul primar PSD Daniel Tudorache, vizat de percheziții DNA

Andrada Ionescu

1 comment

Doki 1 noiembrie 2020 at 9:19

Articol de CACAT si tendentios. Modul in care se depune juramantuk este o ALEGERE deci nu poate fi vorba de refuz!!!!
Iar pentru habotnici BIBLIA interzice in mod categoric juratul pe lucruri sfintie! Asa ca, toti fatarnicii care jura cu mana pe biblie comit un pacat!

Reply

Leave a Comment