Consilierii PNL care au votat săptămâna trecută bugetul Capitalei au fost excluși din partid. Cei doi reprezentanți PNL în CGMB nu mai sunt membri PNL pentru că au ignorat cu bună știință cerințele trasate de conducerea partidului. PNL a considerat că proiectul de buget al instituției conduse de Gabriela Firea este nociv pentru bucureșteni și a cerut ca acesta să nu fie votat.

În consecință, consilierii PNL Cristian Marian Olteanu şi Alexandru Hazem Kansou, au fost excluși marți, din rândul liberalilor.

„Facem opoziţie reală şi nu tolerăm niciun compromis”, a spus liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru.

”La PNL Bucureşti, cu respectarea Statutului, luăm, ferm, deciziile care se impun. În şedinţa Biroului Politic al PNL Filiala Municipiului Bucureşti din 18 februarie, am propus şi s-a votat, în unanimitate, excluderea, din PNL şi implicit retragerea sprijinului politic pentru Consilieri Generali Cristian Marian Olteanu şi Alexandru Hazem Kansou”, a anunţat, marţi seară, preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, potrivit PsNews.

Violeta Alexandru a explicat că încălcarea repetată a Statutului şi a Codului etic al PNL nu rămâne fără urmări.

”PNL a trecut printr-o reformă profundă. Facem opoziţie reală şi nu tolerăm niciun compromis. Mergem mai departe. Încrederea bucureştenilor în PNL Bucureşti se respectă. În fiecare zi”, a mai transmis preşedintele PNL Bucureşti.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat, vineri, bugetul pentru anul 2020, proiectul fiind votat şi de doi consilieri PNL, deşi formaţiunea a anunţat că nu susţine proiectul propus de Gabriela Firea.

Violeta Alexandru a anunţat de vineri că va propune excluderea celor doi consilieri generali.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *