Cristina Prună comentează declarațiile lui Marcel Ciolacu. Aceasta îl atacă după ce liderul interimar al PSD a arătat cu degetul spre PNL.

„Acum, la plenul reunit, Marcel Ciolacu ne vorbește despre angajarea rudelor și a clientelei de partid în funcții publice de către guvernarea PNL. Ne mai spune de contractele statului cu firmele de casă liberale. Ipocrizie la cel mai înalt nivel! Fix acest lucru l-a făcut guvernarea PSD-ALDE în cei 3 ani și jumătate cât au fost la butoane.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Deputata USR spune că Marcel Ciolacu descrie România ultimilor 30 de ani. „De fapt, ceea ce tocmai a descris Marcel Ciolacu este un sistem care s-a perpetuat de 30 ani, indiferent de culoarea politică a celor care au fost la putere.„, adaugă aceasta.

Cristina Prună este de părere că alegerile de la finalul lunii septembrie pot face diferența. „USR este singurul partid care a instituit un nou mod de face politică. Am organizat întotdeauna concursuri transparente, deschise și interviuri serioase pentru ocuparea de funcții publice în instituțiile din subordinea parlamentului. Oameni buni, avem două rânduri de alegeri în față. E șansa noastră să arătăm că se poate și altfel. Că România are o șansă să se dezvolte. Că putem pune punct practicilor vechii clase politice!”, încheie ea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *