Actualitate

Olguța Vasilescu îl atacă pe Florin Cîțu

Lia Olguța Vasilescu îl atacă pe Florin Cîțu. Aceasta nu îi dă dreptate Ministrului Finanțelor Publice pe tema creșterii pensiilor.

„Sa ii desenăm lui Câțu… care tocmai s-a trezit vorbind ca 14 la sută creștere la pensii e filă de istorie… Nici nu s-a mai pomenit așa ceva până la el, cică…Pensia minimă a crescut in 3 ani de guvernare PSD cu 76 la sută! Pensia publică a crescut în 3 ani de guvernare PSD cu 60 la sută! Prin creșterea punctului de pensie de la 871 lei până la 1265 lei și eliminarea unor impozite: contribuția pentru sănatate a fost eliminată din toate pensiile, impozitul la pensiile sub 2000 lei a fost eliminat, impozitul la pensiile peste 2000 lei a scăzut de la 16 la 10 la sută! În primul an de guvernare PSD, pensiile au crescut cu 25 la sută! 14 e mai mare ca 25?„, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Fostul primar al Craiovei susține că cei de la PSD au făcut altă matematică, spre deosebire de Cîțu. „La matematica lui Câțu poate… Noi am învățat însă altă matematică… Minciuna zilei este însă aceea ca anul acesta au crescut pensiile! Pensiile publice sigur nu! Pensiile speciale? Posibil! Noi am plafonat in 2017 pensiile speciale si în 3 ani de guvernare PSD nu au mai crescut deloc. Ce a făcut onor guvernul PNL care se bătea cu pumnii in piept ca va elimina pensiile speciale? Nu le-a eliminat. In schimb, a cerut parlamentului abrogarea ordonanței noastre care le plafona…”, adaugă aceasta.

Olguța îi critică pe cei de la PNL

Olguța Vasilescu critică reacția celor de la PNL. „Culmea e că, după minciunile debitate de Câțu la televizor, au ieșit toți recitatorii de succes de la PNL să le susțină și să ne spună cât de tare e Câțu care i-a fericit azi pe pensionari cu o creștere istorică și care nu s-a mai făcut nicăieri în galaxie!”

Related posts

Ponta compară Guvernul Orban cu Guvernul Ponta

Alina Angelescu

Ciolacu îl acuză pe Orban că a furat 3 mil euro pentru un spital fantomă

Alina Angelescu

Viorica Dăncilă, replică pentru Florin Cîțu: „Este normal ca orice lucru bun să îl atace”

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu spune că PSD „aruncă țara în aer” prin depunerea moțiunii de cenzură. Îl cheamă la discuții pe Marcel Ciolacu: „dăm noi cafeaua”

Constantinescu Gabriel

Investirea Guvernului Cîțu este la mâna Parlamentului, crede Ludovic Orban. A atacat dur „boicotul PSD”

Tudose îl critică pe Vasile Dâncu

Alina Angelescu

Leave a Comment