Image default
Actualitate

Cu cine se aliază Gabriela Firea

Cu cine se aliază Gabriela Firea. Primarul capitalei face declarații după ce în presă au apărut tot felul de speculații în legătură cu alianțele pentru primării.

“In aceste zile se fac si se desfac aliante politice electorale. De dreapta, de stanga, de oricare. Se intalnesc politicieni si negociaza. Diverse : posturi, calendare de alegeri, strategii. Este uitat esentialul! Esentialul il reprezinta OAMENII. Viata lor. Trairile lor. Nevoile lor. Problemele si ingrijorarile lor. Ce ii bucura, ce spera, ce asteapta. Ce iubesc, ce nu. De aceea, le raspund aici si definitiv tuturor celor care ma intreaba : dumneavoastra cu cine va aliati, ca sa castigati? Ma aliez DOAR CU OAMENII!”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Pentru a convinge oamenii, Gabriela Firea povestește despre evoluția sa din ultimii 30 de ani. “Este singura legatura care conteaza! Singura care merita orice efort, orice sacrificiu! De 30 de ani, sunt aproape de oameni. In presa, le-am aparat interesele. In Senat, am propus si votat legi pentru oameni. Pentru oamenii normali, nu pentru privilegiati. La primarie, am deblocat si rezolvat probleme pentru oameni. S-au facut multe, chiar daca mai sunt inca multe de facut. Intr-un oras nu se termina niciodata problemele. Important este sa vrei si sa poti sa faci, pentru oameni, nu in avantajul tau. Pot si vreau sa fac in continuare cat mai multe pentru oameni.”, adaugă aceasta.

Astfel, Gabriela Firea (PSD) spune că rămâne aliata oamenilor. “Repet, imi doresc o singura alianta, ca si pana acum. Nu umblu dupa aliante electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor. Pe cei care gandesc la fel ii astept langa mine. Sa fim impreuna Alianta: FIREA pentru OAMENI! FIREA OAMENILOR!”, încheie edilul capitalei.

 

Related posts

Firea se laudă cu deschiderea grădinițelor

Alina Angelescu

Gabriela Firea are un loc de parlamentar pus deoparte, spune președintele PSD Marcel Ciolacu

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea, atacată chiar din interiorul PSD. Deputatul Liviu Pleșoianu îi ia apărarea lui Dragnea după ce Firea l-a comparat cu Orban

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment