Ambasada Rusiei devine subiect de dispută politică. Doi politicieni au avut un dialog halucinant pe holurile Palatului Parlamentului. Presa a urmărit consternată ce s-a petrecut acolo. Unul dintre politicieni era live pe Facebook și sute de mii de români au putut să vadă și ei ce se petrecea.

Copreședintele AUR, George Simion, s-a dus la conferința de presă a lui Florin Cîțu și l-a întrebat pe acesta cum este la pușcărie, dar și când va demisiona din funcția de premier. Premierul a cedat: „Ați trecut pe la casierie pe la Ambasada Rusiei?” a întrebat Cîțu în timp ce încerca să fugă.

Simion l-a mai întrebat pe Florin Cîțu cum este la pușcărie și a adresat jurnaliștilor o întrebare retorică: „Cum este să avem un premier pușcăriaș?”. Politicianul AUR l-a urmărit pe Câțu prin Parlament și l-a întrebat în mod repetat dacă demisionează. „Cu Ambasada Rusiei cum e?” a răspuns Cîțu. Premierul nu i-a răspuns niciodată lui Simion. El l-a întrebat pe acesta dacă mai este finanțat de ruși.

Dialogul dintre cei doi începe la 1:30:25

Liderul AUR a făcut live pe Facebook și le-a spus urmăritorilor săi că vrea să le arate în direct cum decurg lucrările în Parlament. El a ținut să anunțe că nu vrea să facă nicio alianță cu niciun partid din România. El a spus că partidul pe care-l conduce este pe calea cea bună din moment ce USR a venit să se alăture inițiativei AUR pentru a debarca Guvernul.

Ați trecut pe la casieria Ambasadei Rusiei

florin cîțu – prim ministrul româniei

La eveniment erau prezenți printre alții Emil Bog, Gheorghe Flutur, Rareș Bogdan, Lucian Bode sau Robert Sigartău.

Lumea Politică a solicitat un punct de vedere la Ambasada Rusiei din București. Urmează să publicăm poziția oficială a reprezentanței diplomatice referitoare la afirmațiile lui Florin Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *