Dacian Cioloș este de părere că românii vor evoluție având în vedere rezultatele alegerilor locale. Presedintele PLUS este mândru de rezultatele colegilor săi.

„Un lucru se contureaza tot mai clar: În România anului 2020 tot mai mulți oameni vor evoluție și vor construcție. Nu mai ajunge demonizarea adversarului în politică. A venit vremea unei viziuni pozitive și a livrării de rezultate pentru a schimba lucrurile în bine și a materializa speranța.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta crede că a venit vremea oamenilor care intră în politică în interesul comunității. „Sper să nu mă grăbesc spunând că vine vremea oamenilor care intră în politică pentru a face lucruri în interesul comunității, pe față, nu pentru a se căpătui ei și cei care i-au împins pe liste ale partidelor. Îmi doresc să văd că cei care au primit azi acest mesaj câștigând mandate să inteleagă că greul abia acum începe. Că aceste mandate câștigate nu sunt încă o victorie, ci doar semnul unei așteptări imense și a unei responsabilități pe măsură, care acum incepe. Că după atâta polarizare în politica românească, esential e să învățăm să guvernăm pentru toți oamenii, nu doar pentru “ai noștri”.”, adaugă acesta.

Ciolos susține că Românoa sănătoasă a învins. „Și sper ca puterea câștigată azi să nu se urce la cap și să rămână acolo, ci să se traducă în forța și determinarea de a livra rezultate. Acum, în acest moment, sunt mândru de tinerii mei colegi care au dovedit determinare, anduranță și maturitate. De fapt, încă odată, a câștigat România sănătoasă.”, încheie el.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *