Actualitate

Reacția lui Cosette Chichirău după ce a pierdut Primăria Municipiului Iași

Reacția lui Cosette Chichirău după ce a pierdut Primăria Municipiului Iași. Aceasta spune că lupta împotriva abuzurilor nu se va opri aici.

„Mulțumesc tuturor ieșenilor care ne-au acordat încrederea și votul! Nu vom irosi acest capital uriaș de încredere și speranță! Am obținut 30% în municipiul Iași, un scor excelent în fața partidelor vechi, unite împotriva noastră. Cu o treime din consilierii locali, vom putea opri abuzurile și hoția mafiei imobiliare.”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Victoria politică este cea din consilii. „Victoria politică este cea din Consiliul Local Iași și din Consiliul Județean. USR PLUS a spart sistemul și a reușit să aducă oameni noi în interiorul acestor structuri osificate. Vom aduce transparență și legalitate. Vom susține toate proiectele bune pentru ieșeni, dar ne vom opune tunurilor imobiliare, afacerilor dubioase și cheltuielilor nejustificate. Felicitări colegilor care au intrat în Consiliile Locale și în Consiliul Județean! În special, felicitări noilor primari USRPLUS din județul Iași! Ei sunt: Leon Bălteanu (Mircești), Daniel Hodoroabă (Movileni) și Ciprian Grosu (Rediu).”, adaugă aceasta.

Chichirăru spune că  victoria nu era posibilă fără echipa care a muncit zi si noapte. „Victoria de ieri nu ar fi fost posibilă fără efortul supraomenesc al unei echipe care a muncit zi și noapte să ducă mesajul nostru peste tot în Iași. Le mulțumesc candidaților noștri din întregul județ, le mulțumesc echipelor de campanie, simpatizanților și tuturor ieșenilor care au arătat că Moldova nu este cu nimic mai prejos de restul țării. Miracolul ieșean este încă posibil.”, explică ea.

Cosette Chichirău nu se opreste aici. „Mergem mai departe și, atât la nivel național, cât și la nivel local, voi propune, ca și până acum, soluții constructive, voi ajuta și voi pune umărul la rezolvarea problemelor din Iași. Construim pe rezultatele de astăzi!”, încheie aceasta.

Related posts

Chichirău se plânge de actualul primar al Iașiului

Alina Angelescu

Chichirău lansează un nou atac la adresa lui Mihai Chirica

Alina Angelescu

Lupta USR pentru pensiile speciale continuă

Alina Angelescu

Noile propuneri din partea lui Chichirău

Alina Angelescu

Situația autostrăzilor din Moldova

Alina Angelescu

Iașiul devine unul din județele cu cele mai rapide infectări

Alina Angelescu

Leave a Comment