Image default
Actualitate

Deși este susținut de PNL, Vlad Voiculescu îi atacă pe liberali

Deși este susținut de PNL să ajungă viceprimar, Vlad Voiculescu îi atacă pe liberali. Fostul ministru al sănătății din Guvernul Cioloș spune că cei de la PNL fac conturi false de Facebook.

“Fata din imaginea de mai jos este aparent domnișoara Luana Dragomir. Din Pitești. Lucrător la un call-center al unei bănci. E aparent susținătoare ferventă sau chiar membră PNL. Fata din imagine este de fapt de pe cu totul alte meleaguri. I-a fost doar furată imaginea, de către un troll plătit sau voluntar. Unul care preia mesajul PNL și îl distribuie sub această identitate falsă. Au fost câteva sute astfel de conturi care au scris câteva mii de comentarii doar la postările mele.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Vlad Voiculescu consideră acest incident o tehnică de manipulare. “Este firesc ca oamenii să se uite în comentarii. Pare ceva mic dar este o tehnică de manipulare folosită uneori cu succes și în alte părți. Dacă vreți să îi demascați, folosiți de pildă Google Lens. LE Domnișoara “Luana Dragomir” și-a schimbat deja fotografia de profil iar cea inițială nu mai poate fi găsită pe contul acela.”, continuă el.

Comentariul lăsat de pe contul menționat de Vlad Voiculescu este: “Domnule Voiculescu, încă vă apasă supărarea că nu sunteți candidatul pentru primărie. Altfel nu se explică de ce îi atacați pe partenerii voștri pentru locale într-un mod ironic. Deși ne tratați cu superioritate să știți că suntem mulți care se prind de mesajele acestea semi-ascunse.”

Related posts

Dan Barna explică revocarea lui Vlad Voiculescu. Ce i s-a reproșat acestuia

Andrada Ionescu

Alexandru Rafila: Vlad Voiculescu nu a făcut „altceva decât să încerce să compromită corpul medical”

Constantinescu Gabriel

Vlad Voiculescu susține că Florin Cîțu nu l-a invitat la conferința de presă cu Raed Arafat: „Dacă m-ar fi invitat, aș fi mers”

Andrada Ionescu

Leave a Comment