diana șoșoacă
diana șoșoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a prezentat luni dimineaţă la sediul Parchetului General pentru a fi audiată în dosarele care vizează scandalul cu jurnaliștii din Italia. Audierea nu a mai avut însă loc pentru că avocatul acesteia nu s-a prezentat. Şoşoacă a anunţat că va reveni marţi pentru audieri.

Diana Şoşoacă s-a prezentat luni la Parchetul General pentru a da declaraţii în faţa procurorilor în dosarele care vizează scandalul cu jurnaliştii din Italia.

Senatoarea a venit însoţită de mai mulţi susţinători, dar şi de soţul ei, Silvestru Şoşoacă, vizat şi el în dosarele în care este audiată senatoarea.

„Este dosarul în care eu am făcut plângeri penale. Mi-a fost mie teamă de ceva?”, le-a spus Diana Şoşoacă jurnaliştilor la intrarea în sediul Parchetului General.

Diana Şoşoacă nu a stat prea mult în sediul Parchetului. Audierea nu a avut loc pentru că avocatul senatoarei nu s-a prezentat. Audierea a fost amânată pentru marţi.

„Mâine la 10 voi reveni pentru că avocatul meu nu a putut să se prezinte azi. Am avut nişte discuţii preliminare. Am stabilit nişte chestiuni ale dosarului. Mâine revin la ora 10.Să ştiţi că nu ştiu cine a adus în atenţie minciunile din presă. Domnul procuror niciodată nu m-am mai citat până acum. Nu a fost în niciun concediu, cum s-a mai zvonit. Că m-a citat, că a intrat în concediu.Nu am refuzat niciodată venirea când am fost citată am venit”, a mai spus Diana Şoşoacă, potrivit RTV.

Întrebată cine a mai fost audiat până acum, Diana Şoşoacă a refuzat să dea detalii, precizând că „este o anchetă a PICCJ, e vorba de infracţiuni împotriva unui demnitar al statului român, iar ancheta se va desfăşura aşa cum spune CPP”.

Diana Şoşoacă nu a stat prea mult în sediul Parchetului. Audierea nu a avut loc pentru că avocatul senatoarei nu s-a prezentat. Audierea a fost amânată pentru marţi.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *