Diana Șoșoacă l-a atacat grav pe Florin Cîțu după discurs. Drogatule!
Diana Șoșoacă l-a atacat grav pe Florin Cîțu după discurs. Drogatule!

Diana Șoșoacă l-a atacat grav pe Florin Cîțu, imediat ce a părăsit tribuna Parlamentului, după discursul solemn de comemorare a Eroilor Revoluției Române din decembrie 1989. „Eşti ultimul om care poţi să vorbeşti, drogatule!” i-a replicat Diana Șoșoacă, când președintele Senatului i-a reproșat lipsă de respect pentru că a depășit timpul acordat.

Diana Şoşoacă a spus, de la tribuna plenului comun, că ”de 32 de ani tradăm idealurile celor care au murit la Revoluţie, acei oameni au murit pentru ca aici în Parlament să existe reprezentanţi ai poporului şi nu ai partidelor”, relatează StirilePROTV.

”Am văzut parlamentari care au înjurat, au jignit protestarii. Ţin să vă spun că unii dintre ei erau revoluţionari, să ştiţi că reprezentanţi şi violatorii, şi pe criminali, şi pe hoţi, pe mulţi dintre colegii voştri evazionişti”, a afirmat senatoarea independentă, acuzându-i pe reprezentanţii celorlalte partide că ”nu dau doi bani pe Revoluţie, de aceea dau legi pentru paşapoarte şi pentru îngrădirea drepturilor”.

”Faceţi şedinţe solemne pline de ipocrizie. (..) Nici măcar nu i-aţi invitat pe revoluţionari. Ştiţi unde sunt? Sunt afară. De Crăciun, vă urez să fiţi mai buni, să încercaţi să îi iubiţi pe români”, a mai spus Şoşoacă.

După ce a plecat de la tribună, preşedintele de şedinţă, Florin Cîţu, a comentat: ”Dacă vrei să fii respectat, ar trebui să îi respecţi pe ceilalţi, în special timpul acordat”.

”Eşti ultimul om care poţi să vorbeşti, drogatule”, a replicat Diana Şoşoacă, din sală, potrivit înregistrării Antena 3.

În urmă cu o zi, senatoarea a jignit şi o senatoare liberală, în plenul Senatului.

”Daţi-vă demisia! Vai, ce penibilă eşti! Penibilooo! Penibilooo ce eşti! Vezi-ţi de treaba ta, siguranţă naţională! Pune-ţi botniţa aia pe ochi, să nu te mai vezi. Eşti plină de răutate! Toţi se plâng de răutatea ta! Cum îţi baţi joc de ei şi îi înjuri la Comisie. Asta mai ştii? De ce nu spui cum îi înjuri pe oameni la Comisie? Se plâng toţi de tine cum îi înjuri şi îi insulţi pe oameni! Ruşine să îţi fie, că nu sunt slugile tale!”, a comentat Diana Şoşoacă, din sală, în timp ce făcea Live pe pagina de Facebook, la intervenţia de la tribună a senatoarei PNL Nicoleta Pauliuc.

Șoșoacă s-a referit la protestul de marţi, arătând că parlamentarii s-au ascuns în Parlament ”ca nişte şobolani”.

”V-aţi pus cu mine, o să vă ia dracu pe toţi! O să vă iau pe rând pe fiecare, până veţi ceda în faţa poporului român”, a afirmat Şoşoacă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *