Diana Şoşoacă a recitat pasaje din „Scrisoarea a III-a” la dezbaterea PNRR în Parlament: „Asistăm la cel mai mare eşec”

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că scandalul în care este implicată cu echipa de jurnaliști de la Rai Uno a fost declanșat pentru că deține informații care ar putea distruge ”o parte din Uniunea Europeană” și ”o parte din NATO”.

Diana Șoșoacă a făcut aceste declarații în fața Judecătoriei Sectorului 1, unde, joi, a fost judecată contestația soțului său, Silvestru Șoșoacă, după ce a fost pus sub control judiciar.

Senatoarea a încercat să le explice jurnaliștilor care ar fi ”dedesubturile” acestui scandal, care a ajuns inclusiv în presa internațională.

Diana Șoșoacă a afirmat că, în Parlament, unii senatori sau deputați îi furnizează informații extrem de ”sensibile”.

În Parlamentul ăla nu sunt singură, sunt foarte mulți parlamentari care mă susțin din spate. Sunt amenințați, le este viața pusă în pericol, pentru că mă susțin, pentru că mi-au dat informații despre ceea ce se întâmplă la grupurile lor, de felul în care se discută în comisii și cum sunt votate și se fac rapoartele. Îmi dau inclusiv informații din SRI și SIE cu acțiuni împotriva statului român. Dețin informații, care, dacă vi le-aș da acum, aș distruge o parte din Uniunea Europeană, o parte din NATO. Atenție! De aceea sunt atacată în acest fel.” – a declarat Diana Șoșoacă.

Ulterior, Diana Șoșoacă, nou derapaj: Șoșoacă: Dețin informații care ar putea distruge o parte din NATO și jumătate din Uniunea Europeană

Nicoleta Pauliuc i-a cerut Alinei Gorghiu să pună în practică regulamentul și să ceară senatorilor să poate corect masca de protecție. Gorghiu a făcut acest lucru și a spus că cei care nu poartă mască nu va lua cuvântul de la tribună, „știind că încalcă legea”.

Senatoarea a sunat apoi la 112 chiar de la tribuna Senatului, cerând intervenția poliției. Un polițist a ajuns la Senat, în urma apelului. Până la urmă, Diana Șoșoacă și-a pus o vizieră.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *