Diana Șoșoacă nu exclude candidatura la prezidențiale: „Nu știu dacă poporul român este pregătit să accepte o femeie președinte”

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a vorbit într-un interviu recent despre viața personală, postul de senator al României și măsurile impuse de autorități în contextul pandemic, la România TV. Totodată, Diana Șoșoacă nu exclude candidatura la alegerile prezidențiale, fiind ferm convinsă că bărbații din jurul ei „ar obliga-o” să facă acest pas, dacă ar fi dispusă.

„N-am sperat niciodată pentru că nu mi-am dorit. Am fost forțată de soțul meu, de Colceag, de Alexandru Stănila, care m-au obligat si de multi alții. Mai toți sunt bărbați care mă împingeau pe mine. 2020 a fost luptă, oricum de 20 și ceva de ani m-am tot luptat și m-am luptat și în cei doi ani jumăte când am fost în Guvern și nu am avut cu cine să lucrez” , a precizat avocata, Diana Șoșoacă.

„Uitați-vă că și instanțele din Europa au prins curaj, Austria a anulat toate măsurile anticovid. A fost luptă cumplită, acele ieșiri în stradă în care mi-au spus politicieni că așteptau să scot 10 mii de oameni. Poporul nu stie câtă forță are și țin să mulțumesc tuturor care au ieșit în stradă” , a explicat Diana Șoșoacă.

În același timp, Diana Șoșoacă spune că munca în Parlament este grea și nu mai apucă doarmă bine noaptea.

„Am stat numai în Parlament. Eu plecam din Parlament, mă duceam la mine la cabinet unde am zeci de plicuri si stăteam până la 3 dimineața. Dormeam trei ore și mă duceam din nou la parlament unde mă duceam sa citesc legislația ce e pe ordinea de zi. O să îmi fac veacul prin Parlament” , a explicat senatoarea.

Diana Șoșoacă nu exclude candidatura la prezidențiale!

„Îmi aduc aminte că trebuie să ai grijă ce spui de Crăciun și de 1 ianuarie că ți se va întâmpla. Cred că dacă ar fi să fac pasul ăsta tot bărbații din jurul meu m-ar obliga. Deocamdată nu putem să vorbim de așa ceva mai sunt patru ani.

Nu știu dacă poporul român este pregătit să accepte o femeie președinte” , a încheiat Diana Șoșoacă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.