Diana Șoșoacă scandal. Jurnaliștii italieni implicați în scandalul cu Șoșoacă
Diana Șoșoacă scandal. Jurnaliștii italieni implicați în scandalul cu Șoșoacă

Diana Șoșoacă scandal. Jurnaliștii italieni implicați în scandalul cu senatoarea Diana Șoșoacă ar fi fost sechestrați opt ore, și eliberați de abia după intervenția ambasadei italiene, scrie publicația italiană La Stampa.

Jurnalista Lucia Goracci și o echipă de la postul Rai au fost sechestrați după un interviu cu senatoarea Diana Șoșoacă în România, în urma unui scandal izbucnit în birou. Soțul senatoarei, Dorin Ivanovici Șoșoacă, este acuzat de ultraj, pentru că ar fi agresat un polițist venit la fața locului, pe care toto el l-a chemat, aflându-se în acest moment sub control judiciar.

Parlamentara este acuzată că a blocat-o pe jurnalistă în birou după ce a fost întrebată despre gestionarea pandemiei și despre condițiile din spitalele românești, eliberând-o abia la opt ore distanță după intervenția ambasadei italiene.

Diana Șoșoacă scandal. Interviul a avut loc vineri, iar situația a degenerat. Diana Șoșoacă a apelat chiar și la serviciul de urgență 112, relatează B1TV.

I-am cerut să se legitimeze, mi s-a părut ciudat că vorbește în engleză și nu în italiană (…) A refuzat să-mi ia interviul, au început să se plimbe prin toată casa, filmau fără să-mi ceară acordul. Am spus să ne așezăm, să începem interviul, dar ei filmau pe ascuns”, a declarat Diana Șoșoacă.

Luni, audierea lui Silvestru Șoșoacă s-a desfășurat pe un fundal marcat de un adevărat scandal. Mai multă lume s-a strâns în fața Parchetului, unde Diana Șoșoacă a făcut un live și s-a certat cu oamenii legii, acuzând abuzuri și înscenări.

Susținătorii lui Silvestru Șoșoacă au fost amendați cu câte 2.500 de lei pentru că nu au purtat mască de protecție.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *