Doi directori ai unei instituții de stat s-au luat la bătaie
Doi directori ai unei instituții de stat s-au luat la bătaie

Doi directori ai unei instituții de stat s-au luat la bătaie, dintr-un motiv absolut uimitor, și au ajuns la Poliție. Incidentul s-a petrecut la un sediu al Direcției Sanitar Veterinare din sectorul 3 al Capitalei și este anchetat de Secția 13 de Poliție.

Doi directori, angajați în cadrul DSVSA Bucureşti s-au agresat la locul de muncă şi au ajuns la Secţia 13 Poliţie Bucureşti. În urma incidentului, conducerea ANSVSA a dispus o anchetă internă, relatează Digi24.

Doi bărbaţi au fost audiaţi, luni seară, de poliţiştii din Bucureşti în urma unui conflict avut la locul de muncă. Unul dintre ei a anunţat autorităţile, reclamând că a fost agresat şi ameninţat de celălalt.

Referitor la incidentul care a avut loc la sediul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti, Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor precizează că s-a dispus declanşarea unei anchete interne. La finalul acesteia vor fi luate măsurile legale care se impun”, a transmis, marţi, ANSVSA, într-un comunicat de presă, arată B1TV.

Potrivit unor surse judiciare, între cei doi directori exista de mai multă vreme un conflict, dar lucrurile au scăpat de sub control după ce unul din ei a folosit toaleta privată a celuilalt.

Conducerea instituției dă asigurări că incidentul nu a cauzat o întrerupere a activității:

Asigurăm cetăţenii că, în această perioadă, activitatea personalului din cadrul serviciilor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor se desfăşoară neperturbată, astfel încât să asigure tuturor sărbători sigure din punct de vedere alimentar. Considerăm că noi toţi trebuie să dăm dovadă permanent, nu doar de un comportament profesionist, ci şi etic şi moral în faţa cetăţenilor, în slujba cărora suntem”, a mai arătat ANSVSA.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *