Cum au ajuns doi soți să aibă amândoi dosare penale pentru conducere fără permis
Cum au ajuns doi soți să aibă amândoi dosare penale pentru conducere fără permis

Doi soți au fost prinși fără permis la volan, în decurs de câteva zeci de minute. Bărbatul și soția lui conduceau din București către Vaslui, la rude. El avea permisul suspendat, iar ea nu avea de loc carnet de conducere.

Polițiștii i-au prins, pe rând, la volan, în decurs de o jumătate de oră și le-au întocmit dosare penale, relatează Digi24.

Când a fost prima dată tras pe dreapta, bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că merge alături de soția sa în județul Vaslui, la rude, iar femeia nu poate conduce pentru că nu are permis. Oamenii legii i-au întocmit un dosar penal, iar acesta le-a dat asigurări ca va veni cineva să preia mașina.

„În seara de 4 iunie, un echipaj de poliție din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflat în misiune în zona intersecției drumului național DN2 F cu drumul județean DJ 159, a oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în municipiul București, condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani din București. În urma verificărilor, agenții au constatat că acesta are dreptul de a conduce vehicule suspendat până în luna octombrie.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, potrivit reprezentanților IPJ Vaslui.

După plecarea polițiștilor, cei doi soți și-au continuat însă drumul. După aproximativ jumătate de oră, același echipaj de poliție a zărit mașina în localitatea Ivănești din județul Vaslui, au tras din nou autoturismul pe dreapta și au constatat că la volan se afla femeia care nu avea permis pentru nicio categorie. Și în cazul său a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *