Dosarul datoriei lui Florin Cîțu a rămas fără niciun efect juridic

Dosarul datoriei lui Florin Cîțu a rămas fără niciun efect juridic, afirmă senatoarea PNL Alina Gorghiu. Premierul nu ar fi știut de existența acestuia, pentru că plecase din SUA și citațiile nu au ajuns la el, așa că a rămas cu un prejudiciu de imagine, i-a luat Gorghiu apărarea.

Dosarul datoriei lui Florin Cîțu. Există o decizie clară a unei instanțe americane, și anume că dosarul civil a fost respins, iar firma de recuperări creanțe nu a depus vreo altă solicitare pentru datoria lui Florin Cițu de 9755 de dolari, din perioada în care acesta se afla la studii în SUA, acum mai bine de 20 de ani. Alina Gorgiu a luat poziție pentru a-l apăra pe Cîțu pe pagina ei de Facebook.

Eu știu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres. Dar, în noua poveste, există o decizie clară a unei instanțe americane, că speța civilă a fost respinsă, iar firma nu a depus vreo altă solicitare. Adică există cineva care te dă în judecată, tu nu știi, că nu te anunță nimeni, cererea lor este respinsă, iar tu rămâi cu denigrările. Sau nici justiția americanilor nu mai e bună zilele acestea?”, a afirmat Alina Gorghiu.

Mediafax a publicat, duminică, conținutul unui dosar din statul Iowa împotriva lui Florin Cîțu, deschis în anul 2008, la 6 ani după plecarea acestuia din SUA, pentru neplata unei datorii de aproape 7.000 de dolari la Maryland National Bank- cu dobânzi și penalități, cheltuieli de recuperare, 9755 USD. După 7 luni de la chemarea în judecată, litigiul a fost stins.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *