florin cîțu
florin cîțu

Florin Cîțu acuză o campanie de discreditare la adresa lui, dusă pe rețelele sociale. În spatele acesteia s-ar afla chiar PSD, consideră președintele liberalilor, care cere explicații oficiale pe marginea acestui subiect.

Campania de discreditare ar fi început prin postări plătite pe Facebook, iar în aceasta ar fi implicată organizația de tineret a PSD, iar potrivit unor surse politice, Cîțu le-ar fi transmis liberalilor, în ședința de partid de luni, că vrea să deschidă o discuție în Coaliție pentru a cere explicații în legătură cu aceste atacuri la adresa sa.

Liderul PNL le reproșează social-democraților că plătesc campanii online împotriva lui, prin intermediul organizației de Tineret, prin care îl critică în legătură cu PNRR.

Sunt anumite teme ridicate în spațiul public de partenerii de guvernare, înainte de coaliție, în ultima vreme”, acuză Florin Cîțu, potrivit unor surse participante la ședință.

Cel care a făcut publică această campanie este deputatul PNL Alexandru Kocsis, care a postat capturi de pe Facebook, sponsorizate de TSD.

Nu este un mod de lucru în echipă. Trebuie să vedem dacă va continua. Să spună dacă vor sau nu cu noi. Nu e fair”, a mai spus președintele PNL.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *