Florin Cîțu a anunțat că se testează azi după ce colegii lui din Guvern, Virgil Popescu și Lucian Bode au fost confirmați cu coronavirus.

Despre ministrul Economiei, Virgil Popescu, şi ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care au fost diagnosticaţi cu COVID-19, Cîțu a spus că sunt acasă și lucrează de acasă.

Florin Cîțu se testează pentru COVID-19

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor a anunțat, la Rock FM, citat de Digi 24, că azi va merge să se testeze și el.

Ministrul Florin Cîţu a spus că bugetul pentru anul viitor trebuie să fie gata până în 31 decembrie, astfel că va lucra la elaborarea documentului inclusiv de Crăciun şi Revelion.

„O să lucrez la bugetul pentru anul viitor. Cam acestea vor fi Crăciunul şi Revelionul meu. Trebuie să îl avem până în 31 decembrie. Va trebui să pregătim bugetul pentru anul viitor”, a spus Florin Cîţu.

Lucian Bode, infectat cu COVID-19

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a anunțat că s-a infectat cu Covid-19. Este al doilea membru al Guvernului a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.La începutul săptămânii și Ministrul Economiei, Virgil Popescu, fusese depistat pozitiv cu SARS-CoV-2.

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!”, este mesajul postat de Lucian Bode pe Facebook.

Leave a comment

Lasă un răspuns