Costel Alexe a demisionat din funcția de ministrul al Mediului, Apelor și Pădurilor ca urmare a instalării în funcția de președinte al Consiliului Județean Iași.

Costel Alexe a demisionat din funcția de ministrul al Mediului, Apelor și Pădurilor ca urmare a instalării în funcția de președinte al Consiliului Județean Iași. În locul său a fost desemnat secretarul de stat Mircea Fechet.

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din funcție a lui Costel Alexe și de numire a lui Mircea Fechet.

Ceremonia de depunere a jurământului și de învestire va avea loc la Palatul Cotroceni, de la ora 15:30.

Ministrul Alexe a candidat la alegerile locale din 27 septembrie și a fost ales în funcția de președinte al Consiliului Județean Iași.

Mircea Fechet a fost secretar de stat în ministerul condus până acum de Costel Alexe, însărcinat cu coordonarea următoarelor structuri și unități: Administrația Fondului pentru Mediu, Garda Națională de Mediu, Agenția Națională pentru Protecția Mediului, Direcția Generală Deșeuri, Situri Contaminate și Substanțe Periculoase și Direcția Generală Evaluare Impact și Controlul Poluări

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *