Lucian Bode are Covid-19. Este al doilea membru al Guvernului infectat cu coronavirus

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, a anunțat că s-a infectat cu Covid-19. Este al doilea membru al Guvernului a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.La începutul săptămânii și Ministrul Economiei, Virgil Popescu, fusese depistat pozitiv cu SARS-CoV-2.

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!”, este mesajul postat de Lucian Bode pe  Facebook.

Lucian Bode are Covid-19.

În prima parte a zilei de miercuri, Ministrul Transporturilor a primit vizita ambasadorului SUA în România, Adrian Zuckerman. Lucian Bode a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la întâlnirea cu oficialul și la discuțiile pe care le-a avut despre relația României cu Statele Unite, potrivit Digi 24.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat la începutul săptămânii că are Covid

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a fost confirmat și el pozitiv cu coronavirus.

Virgil Popescu spunea atunci că are simptome, dar nu sunt unele grave și precizeaza că deși a respectat toate regulile, virusul SARS-CoV-2 „nu iartă”.

„Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă. Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu ”iartă”. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut”, anunța și Ministrul Economiei

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *