Armata va fi implicată în vaccinarea populației în momentul în care vaccinul anti-Covid va ajunge în România, spune ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

În această strategie de vaccinare, noi îl avem în pregătire, lucrăm continuu, ca să spun așa, avem oameni care stabilesc strategia de vaccinare. La începutul anului va veni (vaccinul – n.r.), pentru personalul medical, vor fi mai multe tranșe, fiecare tranșă va fi distribuită cu ajutorul unor anumite structuri”, a declarat ministrul Sănătății, citat de Mediafax.

Nelu Tătaru anunță: Armata va fi implicată în vaccinarea populatiei

Ministrul a declarat că armata va ajuta instituțiile militare în schema de vaccinare a populației.

„Va fi invitată și Armata, și DSU, și spitalele județene, și medicii de familie”

Sărbătorile de Crăciun vor fi petrecute de români exact la modul în care acum respectă măsurile de protecție, a explicat ministrul sănătății, Nelu Tătaru.

Este nevoie de 28 de zile pentru a se ajunge la un platou în ceea ce privește cazurile de COVID-19 și de încă 28 de zile pentru o scădere a infectărilor.

Deci o îmbunătățire a situației nu are cum să apară mai devreme de două luni, și asta dacă măsurile sanitare nu sunt relaxate. Sărbătorile de Crăciun nu au cum să fie la fel în această situație.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul