Europarlamentarul PNL Dan Motreanu a declarat marți seară, 2 noiembrie, că liderul partidului, Florin Cîţu, este vinovat pentru ce se întâmplă în partid. Afirmațiile vin după ce au fost publicate declarațiile făcute de el în ședința Biroului Politic Național de la Parlament.

Dan Motreanu a fost întrebat dacă Florin Cîţu este vinovat pentru ce se întâmplă în partid şi răspuns „Da, în acest moment este vinovat”.

Liberalii au discutat, marţi seară,despre flexibilizarea mandatului şi au decis să discute cu PSD şi cu USR pentru formarea viitorului guvern. Pe lângă flexibilizarea mandatului, PNL a decis și cine din va face parte din echipa de negociere: președintele PNL Florin Cîțu, cei patru prim-vicepreședinți, Lucian Bode, Gheorghe Flutur, Rareș Bogdan și Iulian Dumitrescu, și secretarul general Dan Vîlceanu.

În cadrul ședinței, Dan Motreanu a avut o poziție tranșantă și i-a transmis președintelui liberal Florin Cîțu că el este „sursa problemelor, nu soluția”, conform surselor Libertatea prezente în ședința PNL.

Liderul filialei PNL Giurgiu, Dan Motreanu, l-a criticat, marți seara, pe Florin Cîțu, în timpul ședinței conducerii liberalilor, reproșându-i că este responsabil pentru criza politică. ”Dragă Florin, tu ești cauza problemelor”, i-ar fi spus Motreanu.

Biroul Politic al PNL a aprobat, marți seara, în unanimitate, decizia de flexiblizare a mandatului. Liderul PNL Florin Cîțu a anunțat că partidul său va negocia atât cu USR cât și cu PNL varianta unui guvern format în jurul unui premier PNL.

El a mai spus că nu numele premierului nu va fi discutat în aceste negocieri și că liderii celor două partide, USR și PNL, vor fi contactați miercuri.PNL a votat cu două abțineri și echipa de negociere, din care fac parte președintele, cei patru vicepreședinți și secretarul general al PNL.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *