Florin Cîțu susține că lockdown-ul nu ajută la nimic, doar întârzie lucrurile, și spune că soluţia cea mai bună pentru depăşirea pandemiei de COVID-19 este vaccinarea.

„Ce vreau să văd este creşterea vaccinării, pentru că e singura soluţie prin care putem să depăşim pandemia. Lockdown-ul n-a ajutat deloc la nimic, doar întârzie lucrurile. Ca să scăpăm de pandemie, trebuie să ne vaccinăm. Este singura soluţie. Avem doze de vaccin, avem tot ce ne trebuie, doar trebuie să ne vaccinăm şi în acelaşi timp am spus că trebuie să menţinem şi economia deschisă”, spune Florin Cîțu, premierul României.

Florin Cîțu: „Avem doze de vaccin, avem tot ce ne trebuie”

„De aceea am luat şi aceste măsuri, cea cu certificatul verde, de a asigura că românii pot să-şi desfăşoare activităţile în siguranţă, că vor să meargă la restaurant, la cinematograf, că vor să meargă la birou, trebuie să fie în siguranţă”, a declarat marţi Florin Cîţu, într-o conferință de presă în Prahova.

Referitor la obligativitatea testării copiilor, premierul a arătat că se va consulta cu specialiştii din sănătate, afirmând că ar putea exista posibilitatea modificării unor reglementări.

„Eu aş vrea ca românii să-şi vadă de viaţă, dar în condiţii cât mai sigure, asta este cel mai important şi atunci, dacă putem să găsim măsuri care să îmbunătăţească măsurile pe care deja le-am luat, eu sunt de acord să modificăm, bineînţeles”, a transmis Florin Cîţu, aflat într-o vizită în judeţul Prahova.

Totodată, premierul Florin Cîțu i-a atacat din nou, marți, pe cei din la USR PLUS, despre care a spus că folosesc „metoda Dragnea” prin care încearcă să își dea jos propriul Guvern. Cîțu critică asocierea acestora cu AUR. „Dacă cineva tace și acceptă acțiunile celor de la AUR trebuie să înțeleagă că sunt responsabili. Cei de la AUR trebuie izolați”, a declarat premierul Cîțu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *