Prețuri de Revelion. Oferte pentru petrecerea de Revelion au apărut deja iar prețurile sunt sensibil mai mari decât în anii trecuți. Proprietarii de pensiuni, dar și agenții economici, încearcă să compenseze creșterea prețurilor la utilități, inflația, dar și pierderile din anii anteriori determinate de măsurile restrictive din pandemia de coronavirus.

Revelioanele la munte rămân cele mai căutate. Astfel, pentru o casă situată în stațiunea balneară Sovata, în județul Mureș, cu o capacitate de cinci camere, fiecare cu baie proprie, trebuie să scoateți din buzunar 6.900 de lei, doar pentru 3-4 nopți.

La o cabană de la poalele Munților Bihor, pentru trei nopți, cu o capacitate de aproximativ 20 de persoane, se poate ajunge la 9.900 de lei. Prețurile sunt și mai piperate la o vilă din Zamora Bușteni, cu o capacitate de zece persoane. 10.000 de lei trebuie plătiți doar pentru cazare, arată o analiză preluată de B1TV.

Tarife mai puțin accesibile cetățeanului de rând sunt și la hotelurile din stațiunile populare de la munte. La un hotel din Sinaia de exemplu, la o petrecere de Revelion pentru două persoane, sejur de patru nopți, este nevoie de un buget de 1.060 de euro pentru o cameră dublă.

Prețuri de Revelion. Cât costă revelionul la mare și în deltă

Pentru un Revelion atipic există și varianta Revelionului la mare. Astfel, pentru petrecerea Anului Nou la un hotel din Mamaia, într-un sejur de trei nopți, tarifele se apropie de 1.000 de euro. 4.497 de lei este oferta unui hotel de lux din stațiune.

În Eforie Nord, o stațiune cu prețuri mai accesibile, un sejur de patru nopți, pentru două persoane, costă 3.720 de lei.

O vilă cu nouă camere din localitatea Corbu, cu maximum 25 de locuri disponibile, tariful este de 7.700 de lei, pentru trei nopți, fără masă inclusă.

Revelionul poate fi petrecut și în Delta Dunării. Un sejur de patru nopți pentru două persoane, cu petrecerea și meniul incluse costă 4.307 lei, la un hotel din Sfântu Gheorghe.

Leave a comment

Lasă un răspuns