Florin Cîțu, mesaj de Crăciun: Să respectăm măsurile de protecție

Premierul Florin Cîțu a făcut un apel la români, într-un mesaj video făcut public de Crăciun, să respecte măsurile de protecție în timpul sărbătorilor.

Florin Cîțu, mesaj de Crăciun

„Dragi români, întâmpinăm sărbătoarea Crăciunului cu speranță și încredere că vom depăși cu bine această perioadă dificilă. Vă rog pe toți în aceste zile să respectăm măsurile de protecție. Doar așa ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă. Descoperirea, autorizarea și livrarea unui vaccin împotriva COVID-19 într-un timp record oferă perspectivele depășirii pandemiei într-o perioadă relativ scurtă”, a spus Cîțu.

„Înţeleg responsabilitatea pe care o am din funcţia de prim-ministru şi aşteptările românilor pentru depăşirea cu bine a crizei de sănătate şi pentru o viaţă mai bună. Doar împreună vom trece cu bine peste această perioadă. Dragi români, vă doresc Sărbători fericite, atât celor din ţară, cât şi celor departe de casă, multă sănătate, bucurie, cu speranţa că vom reveni la o viaţă normală cât mai curând!”, a mai spus Florin Cîțu.

Premierul  a anunțat joi că se va vaccina împotriva coronavirusului „atunci când îmi vine rândul”.

Reporter: Vă vaccinați când o să vă vină rândul?

Florin Cîțu: Da, când îmi vine rândul, mă voi vaccina! Cu siguranță! potrivit Digi 24.

Florin Cîțu și-a prezentat programul de guvernare în parlament. Cîțu a promis că guvernul pe care îl va conduce nu va pune noi taxe, dar va implementa un sistem fiscal mai eficient.

Campania de vaccinare anti-COVID va începe în România pe 27 decembrie, a anunțat joi președintele României Klaus Iohannis. Vaccinurile sunt sigure și eficiente, a dat asigurări deținătorul celei mai înalte funcții în stat.

Președintele Klaus Iohannis a convocat, joi dimineață, o ședință la Palatul Cotroceni pe tema gestionării epidemiei de coronavirus. La discuții au participat premierul Florin Cîțu, mai mulți miniștri din noul Cabinet și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, potrivit B1TV

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *