Premierul Florin Cîțu a anunțat joi că se va vaccina împotriva coronavirusului „atunci când îmi vine rândul”.

Reporter: Vă vaccinați când o să vă vină rândul?

Florin Cîțu: Da, când îmi vine rândul, mă voi vaccina! Cu siguranță! potrivit Digi 24.

Alexandru Nazare, noul ministru de Finanțe, a spus și el că se va vaccina.

Premierul Florin Cîțu anunță că se vaccinează anti-COVID.  Astăzi, președintele Klaus Iohannis a reconfirmat că vaccinarea împotriva COVID în România va începe pe 27 decembrie, în același timp cu toate țările din Uniunea Europeană.

„Aceste vaccinuri sunt sigure, eficiente și autorizate la cele mai înalte standarde europene. Recomandăm tuturor românilor să fie pregătiți să se vaccineze”, a dat asigurări șeful statului.

Noul premier Florin Cîțu a fost întrebat, după votul din Parlament, despre nemulțumirea exprimată de Dacian Cioloș față de numirea lui Sorin Cîmpeanu la Ministerul Educației.

„Ştiu că în coaliţie avem o înţelegere de a nu a comenta asupra candidaţilor altor formaţiuni politice. Nu am văzut. Daţi-mi voie să văd şi după aceea discutăm. Noi în coaliţie avem o înţelegere de a nu comenta”, a spus Florin Cîţu, după votul din Parlament.

Florin Cîțu a răspuns astfel la o întrebare din partea jurnaliștilor privind declarațiile copreședintelui USR PLUS Dacian Cioloș, care și-a exprimat nemulțumirea față de numirea lui Sorin Cîmpeanu la Ministerul Educației.

„La fel ca o mare parte a societății civile, și eu, personal, am o nemulțumire cu privire la prezența lui Sorin Cîmpeanu în Guvern – și, la fel, mulți colegi ai mei. Îl cunosc de multă vreme, dar felul în care a acționat politic și profesional în ultimii ani e departe de ceea ce cred că ar trebui să fie un parcurs politic decent și o referință pentru educația din România”, a spus Cioloș.

Florin Cîțu și-a prezentat programul de guvernare în parlament. Cîțu a promis că guvernul pe care îl va conduce nu va pune noi taxe, dar va implementa un sistem fiscal mai eficient.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *