Florin Cîțu minte, crede Marcel Ciolacu, atunci când spune că românii o duc din ce în ce mai bine, indicatorii economici sunt în creștere, la fel ca și puterea de cumpărare.

Principala calitate a lui Florin Cîțu e că „poate să mintă fără să aibă nicio reţinere”. Marcel Ciolacu a mai spus că Florin Cîțu cumpără cu bani publici susținerea primarilor liberali la congresul la care candidează pentru șefia PNL.

Florin Cîțu minte, acuză Marcel Ciolacu.

Cea mai mare calitate a lui Florin Cîţu este că poate să mintă fără să aibă nicio reținere. Avem cea mai mare inflaţie din Europa, avem cel mai mare deficit bugetar din Europa, avem cel mai mare deficit de cont curent din Europa, avem cea mai mare diferenţă de balanţă comercială din Europa, ne apropiem către cea mai mare datorie externă al unui stat al UE”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică, la Antena 3.

În opinia sa, în curând ne vom trezi cu Fondul Monetar Internațional (FMI) și Comisia Europeană: „Cred că FMI e la uşa noastră, va veni FMI şi Comisia Europeană şi vor decide cum ne încadrăm din nou în parametrii europeni şi în acordurile semnate” se așteaptă liderul PSD.

Ciolacu a mai afirmat că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să recunoască public că guvernul său „este o catastrofă”.

Marcel Ciolacu a mai spus că Florin Cîțu se folosește de bani ce ar fi trebui să ajungă la pensionari pentru a cumpăra voturile primarilor PNL la congresul la care candidează pentru șefia partidului: „Acest an de guvernare este pierdut. Rectificarea – se iau trei miliarde de la pensii şi se duc în Fondul de rezervă al prim-ministrului. Un singur om şi-a mai permis să facă acest lucru – Orban când a mutat banii în Fondul de rezervă ca să cumpere primarii de la PSD să candideze la PNL. Acum a venit Cîţu pe aceeaşi schemă patentată de domnul Orban în care ia bani în Fondul de rezervă ca să cumpere primarii, să câştige alegerile în PNL” avertizează Ciolacu.

Leave a comment

Lasă un răspuns