Florin Cîțu premier în continuare este varianta lui Rareș Bogdan
Florin Cîțu premier în continuare este varianta lui Rareș Bogdan

Florin Cîțu premier în continuare este varianta susținută și acum de Rareș Bogdan, în ciuda desemnării lui Dacian Cioloș de către președintele Klaus Iohannis, în urma demiterii cabinetului Cîțu prin moțiune de cenzură. PNL nu-l acceptă pe Dacian Cioloș premier, iar Rareș Bogdan a lăsat de înțeles că decizia se va lua vineri în forurile de conducere ale PNL.

PNL nu-l acceptă pe Dacian Cioloș premier, iar național-liberalii sunt pregătiți să-l propună pe Florin Cîțu din nou pentru funcția de șef la Guvernului. Oficial, decizia se va lua vineri, în cadrul forurilor de conducere ale PNL, dar Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al partidului, a lăsat de înțeles că este vorba tot despre Cîțu.

Florin Cîțu premier în continuare. „Am votat susținerea lui Florin Cîțu, președintele partidului, pentru poziția de prim-ministru. Nu avem un alt vot. Avem un sigur vot, Florin Cîțu (…) Noi nu avem un alt nume vehiculat”, a declarat Rareș Bogdan, într-o emisiune B1TV, joi seara.

De asemenea, Rareș Bogdan a avertizat că PNL nu pleacă de la putere și totodată, a amenințat USR și AUR, partidele „antisistem” din Parlament.

„Noi nu părăsim guvernarea. Trebuie să se obișnuiască toată lumea, 3 ani și 3 luni, PNL va fi la guvernare. Iar la cum se comportă și USR și AUR, vor fi izolate pe scena politică din România și și post-2024 noi vom fi la guvernare. Dar acum, vă asigur că vom da premierul pentru încă 3 ani și 3 luni”, a declarat Bogdan.

Leave a comment

Lasă un răspuns