Florina Presadă dezvăluiri după demisie. Alegerile au fost măsluite
Florina Presadă dezvăluiri după demisie. Alegerile au fost măsluite

Florina Presadă dezvăluiri după demisie. Florina Presadă afirmă că alegerile au fost măsluite în interiorul USR, iar sforile au fost trase de către actualul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui.

Florina Presadă a decis să demisioneze din USR, vorbind despre „ipocrizie” și „politică de gașcă” mai ales după ce a văzut că numirile politice din ultima vreme nu sunt făcute pe criterii de competență, a declarat fosta senatoare la B1TV.

Eu nu mă mai regăseam în acest partid. Conducerea sa a luat decizii care sunt contrare spiritului USR. Numirile politice din ultima vreme au fost picătura care a umplut paharul pentru că nu s-a ținut cont deloc de competențe. A fost vorba de apropierea de tabăra Barna aflată la conducerea USR.

A fost un șir de evenimente din ultimii 2 ani care m-au determinat să iau decizia. Listele cu candidații la parlamentare în București au fost aranjate. Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu au dictat delegaților candidații pe care să-i voteze.

Năsui și-a dorit foarte mult în ministerul lui să lucreze cu o doamnă cu o decizie în primă instanță de colaborare cu Securitatea.

Sunt lucruri pe care noi le-am condamnat mereu în USR – lipsa de transparență, a meritocrației, a integrității. Ce vedem acum e foarte e departe de ce am promis oamenilor că vom face și că vom fi”, a declarat Presadă.

Florina Presadă dezvăluiri. Întrebată de reacție a avut din partea conducerii USR la nemulțumirile exprimate, fostul parlamentar a răspuns: „Am fost un om care a spus ce îl nemulțumește. Am spus mereu că e nevoie de mai multă asumare, transparență, că e nevoie de un tip de conducere care să includă toți membrii USR, care să țină cont de competențele fiecăruia. Nu am văzut niciun semn care să arate că la vârful USR s-a înțeles acest lucru”.

Leave a comment

Lasă un răspuns