Fostul primar din Călărăși, Dan Drăgulin, a murit de coronavirus
Fostul primar din Călărăși, Dan Drăgulin, a murit de coronavirus

Fostul primar din Călărăși, Dan Drăgulin,  a murit de coronavirus, la Spitalul Matei Balș din București. Dan Drăgulin avusese două mandate de primar dar pierduse alegerile din septembrie.

Dan Drăgulin a decedat luni dimineață, la Spitalul Matei Balș din Capitală, în urma complicațiilor asociate infecției cu coronavirus, întrucât potrivit familiei suferea de diabet.

Fostul primar din Călărăși, Dan Drăgulin, era lider al organizației județene a PNL.

Daniel Ştefan Drăgulin (PNL), primar al municipiului Călăraşi din 2012, a pierdut cursa electorală pentru un nou mandat, fiind învins, la scrutinul din 27 septembrie, de către candidatul PSD Marius Grigore Dulce, consilier local şi director general al Casei de Asigurări de Sănătate Călăraşi.

Liberalii au transmis condoleanţe familiei, printr-un comunicat.

„Ne exprimăm regretul faţă de dispariţia dureroasă a colegului nostru Daniel Drăgulin, primar al municipiului Călăraşi în perioada 2012-2020, preşedinte al filialei PNL Călăraşi şi vicepreşedinte al PNL. Partidul Naţional Liberal transmite condoleanţe familiei îndoliate şi va păstra vie memoria colegului liberal care a luptat pentru o societate dreaptă în spiritul valorilor liberale naţionale pentru toţi cei din jurul său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au afirmat liderii PNL.

Condoleanțe a transmis familiei și premierul Ludovic Orban.

„A fost infectat cu coronavirus. El nu a mai putut în ultima săptămână să participe la campanie și după terminarea alegerilor a luptat cu boala și, din păcate, a decedat în cursul acestei dimineți. Este o pierdere mare pentru noi. Dan Drăgulin a fost un foarte bun coleg, un om care a avut rezultate deosebite în administrație și această pierdere o resimțim din greu. Transmit familiei condoleanțe și faptul că suntem alături de familie. Regret profund! (…) Da, avea și alte probleme de sănătate, nu atât de grave, dar ați văzut acest virus practic atacă într-un mod foarte surprinzător. Dl Drăgulin era un om în putere”, a spus liderul PNL.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *