Image default
Actualitate

Fostul șef de poliție a devenit ex-membru USR Gorj. Viorel Salvador Caragea și-a dat demisia după numai o zi

Fostul șef de poliție care se înscrisese miercuri în USR a demisionat după numai o zi. Viorel Salvador Caragea, fost șef al IPJ Gorj, susține că a fost ținta unei campanii de presă cu acuzații nedemonstrate, dar și-a dat demisia pentru a nu prejudicia imaginea partidului, arată USR Gorj într-un comunicat. Însă, Caragea a anunțat că o va da în judecată pe Clotilde Armand, de la USR București.

„În contextul articolelor de presă apărute astăzi, Radu Miruţă președintele USR Gorj, a avut în această după-amiază o discuție cu domnul Viorel Salvador Caragea în urma căreia, chiar dacă acuzele aduse nu au fost demonstrate, domnul Caragea a decis să își dea demisia din partid pentru a nu prejudicia imaginea USR. Obiectivul USR este schimbarea României de jos în sus, din satele, comunele și orașele noastre, printr-o politică bazată pe onestitate și principii, deschisă față de comunitate”, a anunțat USR Gorj, miercuri, într-un comunicat.

Poziția adoptată de fostul șef de poliție Caragea a fost similară „Cu toate că niciuna din acuzațiile aduse în media națională nu sunt adevărate, având în vedere efervescența creată, am decis să mă retrag din partidul USR. Cât despre doamna Clotilde Armand, pentru prejudiciile de imagine și neadevărurile publicate, mă voi adresa instanței de judecată. Vă mulțumesc!” a scris el pe contul său de Facebook.

Ce a spus Clotilde Armand despre Caragea

Deși a decis să se retragă, Caragea nu o iartă pe Clotilde Armand, care a reacționat dur când a auzit că el a fost primit în USR.
„Am aflat că fostul șef al Poliției Gorj (acuzat de hărțuire sexuală și trafic de influență) a fost primit în USR. Acum, îi rog tare mult pe colegii mei să-l lase în pace pe ”polițistul lui Ponta”. Acest personaj n-are ce căuta în USR, nu așa se face altfel de politică”.
„Hai să discutăm altceva despre dl Caragea. Pe date concrete: Dl Caragea are 53 de ani și s-a pensionat anticipat în 2017. El are o pensie specială de 2100 euro/luna. Poate colegii mei din Parlament vor rezolva și chestiunea aceasta, dle Caragea. Ce părere aveți?!” a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Related posts

PSD: Guvernul Cîțu să demisioneze în septembrie dacă nu sunt vaccinați 10 milioane de români

Andrada Ionescu

Christian Moulin Guilhem

Andreea Cristescu

Viza de flotant la alegerile locale, motiv de conflict între PNL și USR. Cum afectează votul la moțiunea de cenzură

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment