mutu

Gabriel Mutu acționează în instanță Apa Nova după dezastrul din capitală creat în urma unei ploi torențiale. Primarul sectorului 6 este nemulțumit de serviciile oferite de Apa Nova.

„Pe această cale vreau să anunț societatea Apa Nova că, am demarat toate procedurile pentru a acționa în instanță compania pentru dezastrul pe care l-am trăit cu o seară în urmă, atunci când am avut o furtună puternică și bineînțeles, toate sistemele de preluare a apelor pluviale, în mare parte din sectorul 6 au fost blocate.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Mutu spune că Apa Nova trebuie să își respecte contractele cu Primăria Municipiului București. Amintim faptul că PMB a prelungit contractul cu Apa Nova cu încă 12 ani. „Nu de puține ori am spus că Apa Nova este obligată să își respecte contractele pe care le are cu Primăria Capitalei, contractele pe care le are cu cetățenii acestui oraș și că are obligația să investească în infrastructura de canalizare, astfel încât să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat în trecut și, bineînțeles, ceea ce s-a întâmplat aseară!”, adaugă acesta.

Primarul sectorului 6 (PSD) declară că în nenumărate rânduri a apelat la serviciile lor, însă fără a avea un răspuns clar din partea lor. Gabriel Mutu acționează în instanță compania. „De 4 ani le transmit solicitări cu privire la decolmatarea canalelor de preluare a apelor pluviale. De 4 ani le transmit rugămintea să intervină în zona Giulești Sârbi, strada Pătrarului și să monteze pompele necesare pentru ca această zonă să nu se mai inunde.De 4 ani de zile îi atenționez că există zone în sectorul 6 care se inundă atunci când avem ploi torențiale. De ce credeți dumneavoastră, domnilor de la Apa Nova, că trebuie să vă mai suportăm?”, încheie el.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *