gabriela firea
gabriela firea

Senatorul PSD Gabriela Firea a transmis că nu a votat proiectul de act normativ care prevede obligativitatea certificatului verde pentru accesul la muncă, în instituțiile private și de stat.

„Am votat, în Senat, împotriva obligativitātii certificatului verde la locul de muncā. Sunt pentru vaccinare, m-am vaccinat cu 3 doze, dar sunt contra oricāror impuneri abuzive si discriminatorii!”, a transmis Gabriela Firea pe Facebook.

La votul în Senat, certificatul verde la locul de muncă a fost respins cu 67 de voturi ”pentru” și 60 de voturi ”împotrivă”. Pentru a fi aprobat, trebuia să obțină 69 de voturi ”pentru”.

Senatul nu este camera decizională. Proiectul va merge mai departe la dezbatere și votare în Camera Deputaților.

Pe 20 octombrie, Gabriela Firea a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. Senatoarea PSD spune că are o formă ușoară de Covid-19 și că este vaccinată, de trei săptămâni, și cu a treia doză a vaccinului anti-coronavirus.

„Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja (…) În fața bolii toți suntem egali”, a spus Gabriela Firea.

„Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi,din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș. Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă. Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi.Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja”, a spus Gabriela Firea.

„Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea.În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…”, a spus Gabriela Firea.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *