Image default
Actualitate

Gabriela Firea a anunțat în ce condiții nu mai candidează la Primăria Capitalei. Are legătură cu Victor Ponta

Gabriela Firea anunțase că va candida pentru un mandat de primar, dar acum ceva a făcut-o să revină asupra declarațiilor sale. Firea spus că se va retrage din cursă dacă alți candidați din aceeași zonă politică vor avea un scor mai bun ca ea. Firea candida susținută de PSD pentru al doilea mandat de primar al Capitalei.

„Eu în această seară în faţa dvs. anunţ că nu mai candidez la Primăria Capitalei dacă domnii de pe centru-stânga au un scor în sondaje mai mare decât mine. Dar în toate sondajele, eu şi domnul preşedinte Iohannis suntem pe primul loc la încredere. Eu nu mă ţin de scaun, îmi văd de viaţa mea. Nu aş vrea să se înţeleagă că sunt supărată pentru că PSD nu a ştiut să negocieze mai bine cu domnul Ponta. Dacă o alianţă de stânga găseşte un candidat mai bun decât mine, eu mă retrag. Nu am un orgoliu atât de mare încât să pun interesul meu deasupra interesului echipei”, a declarat Firea, la Antena 3, potrivit PsNews.

Reacția edilului Capitalei a venit după ce Victor Ponta a fost anunțat drept candidat pentru fotoliul de primar al Capitalei. Evident, Gabriela Firea nu pare încântată de idee.

„Transmitem semnale confuze către cetăţeni, pentru că ne percep pe noi (Gabriela Firea şi Victor Ponta, n.r.) din aceeaşi zonă de stânga. Dacă noi venim acum toţi şi anunţăm că vrem să candidăm toţi, facem un bine simpatizanţilor noştri? De fapt noi ce determinăm în aceste zile tumultoase? Un avantaj pentru candidatul anunţat de PNL. Noi ce demonstrăm susţinătorilor noştri şi celor nehotărâţi? Avem atâta aroganţă, avem atâta sufienţă, suntem atât de trufaşi încât să nu reuşim să ne înţelegem să avem candidatul cel mai bine plasat? Toate sondajele arată că actualul primar general este cel mai bine cotat” a mai precizat Firea.

Related posts

Măști electorale cu însemnele Gabrielei Firea vor fi distribuite în școli, acuză Nicușor Dan

Constantinescu Gabriel

Ponta vrea spectacole în spații închise

Alina Angelescu

Percheziții la Primăria Capitalei, într-un dosar de autorizații de construcție pe șpăgi

Constantinescu Gabriel

3 comments

Gabriela Firea propune programul „Adoptă o statuie” 10 iulie 2020 at 16:02

[…] condusă de Gabriela Firea le propune cetățenilor să „adopte” câte o statuie și să contribuie lunar la […]

Reply
Gabriela Firea propune programul „Adoptă o statuie”. Cetățenii să plătească pentru întreținerea monumentelor - Reflectorul de Sud 10 iulie 2020 at 21:13

[…] condusă de Gabriela Firea le propune cetățenilor să „adopte” câte o statuie și să contribuie lunar la […]

Reply
Primăria Capitalei va avea conturile blocate de luni 30 iulie 2020 at 12:50

[…] notificați că pe data de 3 august, conturile Primăriei Capitalei vor fi blocate în totalitate, nu vom mai putea face plăţi nici pentru domeniul medical, nici […]

Reply

Leave a Comment