Gabriela Firea
Actualitate

Gabriela Firea își depune candidatura pentru Senat: „Nu mă opresc aici. Voi lupta neobosit pentru orașul nostru”

Gabriela Firea își depune astăzi candidatura pentru funcția de senator de București. Fostul primar al Capitalei a transmis un mesaj prin care dă de înțeles că pierderea alegerilor locale nu a determinat-o să renunțe la implicarea politică.

„Biruinta nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta”. – N.Steinhardt. Azi îmi depun candidatura pentru a deveni senator de Bucuresti, în Parlamentul României. Voi continua, astfel, munca depusā 4 ani la Primāria Capitalei, în sprijinul oamenilor de care am fost si voi fi profund atasatā. Nu mā opresc aici. Voi lupta neobosit pentru orasul nostru, pentru tara noastra. Cred ca nu conteazā unde te afli si ce loc ocupi, ci doar ceea ce faci concret pentru semenii tāi”, scrie Gabriela Firea pe Facebook.

Firea a ales să candideze la București, refuzând astfel oferta de a fi pe listele PSD Bacău:

„La alegerile din 27 septembrie, bucureştenii m-au votat într-un număr foarte mare. S-a vorbit patru ani despre faptul că aş fi un primar nelegitim pentru că am fost aleasă cu o prezenţă de 30 şi ceva la sută. Iată că avem un primar la fel de nelegitim ca şi mine, ales cu o mică diferenţă ca procent, tot cu 30 şi ceva la sută. (…) Este un scor bun pe care l-am obţinut pentru partid şi pentru mine, comparativ cu furturile masive care s-au făcut în toate secţiile de votare. Merit locul pe care îl decid colegii mei, nu dumneavoastră (jurnaliştii – n.r.). (…) V-a spus domnul Ciolacu ce loc merit. Domnul preşedinte Ciolacu a dat deja un răspuns. (…) Aşa cum v-a informat deja preşedintele partidului, dar unii dintre dumneavoastră nu sunteţi mulţumiţi, voi deschide lista PSD de la Senatul României”, a declarat Gabriela Firea la începutul lunii octombrie.

Candidatul independent Nicuşor Dan, susţinut de PNL şi USR PLUS, a câştigat alegerile pentru Primăria Capitalei, obţinând 42,81% din voturi (282.631), potrivit datelor finale ale alegerilor locale din Bucureşti publicate pe site-ul AEP.

Candidatul PSD, Gabriela Firea, a întrunit 37,97% din preferinţele bucureştenilor, reprezentând 250.690 voturi.

Related posts

Gabriela Firea a explicat transportul public după 15 mai. STB scoate pe străzi toate vehiculele

Constantinescu Gabriel

PSD a pierdut în Parlamentul European, Au cerut dezbateri pe alegerile în două tururi din România

Constantinescu Gabriel

Ionel Florian Lixandru

George Dumitrescu

Gabriela Firea a explicat cât de mult a muncit la Primărie, în patru ani. „Le cer iertare copiilor mei”

Constantinescu Gabriel

Cristina Alexandra Florea

Andreea Cristescu

Câți bani au primit de la stat partidele. PSD este campionul absolut

Constantinescu Gabriel

1 comment

Gabriela Firea se declară preocupată de căldura din casele bucureștenilor 22 octombrie 2020 at 12:43

[…] în așa fel încât bucureștenii să beneficieze de căldură mai devreme în locuințe. Gabriela Firea va deschide lista candidaților PSD pentru Senat la alegerile parlamentare din […]

Reply

Leave a Comment