Gabriela Firea susţine că prin proiectul de rectificare de ieri, primarul Nicușor Dan a tăiat banii de la toate proiectele majore asumate.

Printre acestea se numără proiectul de la Podul Grant, cartierul Henri Coandă, reabilitarea sistemului de termoficare sau lucrările la Prelungirea Ghencea, mai spune Gabriela Firea.

„Sprijinul pentru persoane cu dizabilități nu este „pomană”! Este o responsabilitate pe care o avem cu toții, Guvern și autorități locale față de acești oamenii care sunt vulnerabili fără voia lor.

Așa e peste tot în lume și e nevoie de puțin suflet ca să înțelegi asta. Dispreț față de oameni, legi și reguli! Doar așa pot cataloga atitudinea pe care o are primarul general când vine vorba să ajute oamenii în nevoie.

Întrebat de consilierii generali PSD București de ce nu alocă bani pentru persoanele adulte cu dizabilități, primarul Nicușor Dan a spus că va aloca stimulentul pentru persoanele adulte cu handicap „când va veni adresa de la autorități”.

Un răspuns care arată exact ce gândește cu adevărat despre oamenii care așteaptă ajutor și față de hotărârile aprobate de Consiliul General, aflate în vigoare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *