Gabriela Firea se retrage din bătălia pentru funcții în PSD. Ce motive a invocat
Gabriela Firea se retrage din bătălia pentru funcții în PSD. Ce motive a invocat

Gabriela Firea se retrage din cursa internă pentru o funcție în PSD. Surse apropiate social democraților spun că primarul general al Capitalei a anunțat în ședința Comitetului Executiv al PSD de marți că renunță la cursa electorală internă. Firea viza funcţia de preşedinte executiv al PSD sau de prim-vicepreşedinte.

Gabriela Firea se retrage din bătălia internă a PSD, surprinzându-și colegii marți, arată publicația Știri pe Surse. Ea a anunțat că renunță la cursa pentru poziția numărul 2 în partid.

Motivul invocat de Gabriela Firea este reprezentat de anumite neînţelegeri pentru poziţii de conducere în partid. Firea le-a transmis colegilor că nu doreşte să participe la bătălia internă pe funcţii.

“Prioritatea mea sunt bucureștenii și activitatea la Primărie îmi ocupă cea mai mare parte din timp și energie. Consider că omul face funcția și nu funcția pe om”, le-a spus primarul Capitalei colegilor din PSD, potrivit surselor social-democrate.

Liderii PSD au decis, marți într-un CEx informal, să organizeze Congresul pentru alegerea preşedintelui partidului pe 14 martie.

Gabriela Firea nu este însă la prima declarație în care bate în retragere. Recent, ea a afirmat că se gândește și să nu mai candideze la Primăria Capitalei, dar apoi a afirmat contrariul.

Acum aproximativ două săptămâni, într-un interviu cu Lucian Mîndruță, Gabriela Firea a spus că se gândește dacă va mai candida, în condițiile în care era contestată de numeroși bucureșteni în privința taxei Oxigen pe care a anunțat ulterior că o anulează

Lucian Mîndruță: Acum vreau să te întreb, de ce ai vrea să fii primarul unor astfel de oameni?

Gabriela Firea: Păi mă mai gândesc, mai am timp. Alegerile vor fi la sfârșitul lui iunie.

Lucian Mîndruță: Adică te poți retrage până atunci?

Gabriela Firea: Bineînțeles, se poate întâmpla orice. Pentru că și eu sunt foarte afectată de acest dublu limbaj”

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul