Image default
Actualitate

Gabriela Firea vrea din nou fotoliul de primar, peste patru ani

Gabriela Firea vrea ca peste patru ani să candideze din nou la Primăria Capitalei. Fostul primar al Capitalei a sugerat că nu este interesată de o eventualitate funcție în Guvern, dacă PSD va câștiga alegerile parlamentare din decembrie.

Gabriela Firea a fost întrebată dacă PSD îl va propune pe Sorin Grindeanu ca premier și a răspuns că nu s-a luat o decizie în acest sens, eforturile ducându-se în direcția câștigării alegerilor.

Gabriela Firea vrea un nou mandat de primar. „Îmi doresc ca peste 4 ani de zile să candidez din nou la alegerile locale”, a răspuns Gabriela Firea la întrebarea dacă vizează o funcției în Guvern.

„Din momentul în care colegii noastre care au lucrat la programul de guvernare, colegul nostru Sorin Grindeanu să ajute şi la promovarea programului de guvernare. Nu a fost luată nicio decizie în acest sens cine să fie propunerea PSD pentru funcţia de premier. Însă noi venim cu o ofertă clară pentru populaţie şi ne dorim să câştigăm alegerile şi să guvernăm. Ce decizii politice vor fi luate ulterior, e cu totul altceva, dar noi ne dorim să guvernăm şi suntem capabili să guvernăm, comparativ cu PNL care are oameni care dacă ar fi dat examen de angajare pentru o mulţinaţională nu ar fi trecut”, a afirmat Gabriela Firea, la finalul şedinţei de joi a Consiliului Politic Naţional al PSD, citată de publicația Știri pe Surse.

Chestionată dacă vizează o funcţie în Guvern, în cazul în care PSD câştigă alegerile parlamentare, Gabriela Firea a răspuns: „Eu îmi doresc cu ajutorul voturilor bucureştenilor şă reuşesc să ajung în Senat, să îi reprezint acolo cu cinste. Îmi doresc ca peste 4 ani de zile, dacă voi fi sănătoasă, să candidez din nou la alegerile locale, pentru că eu cred că am un cuvânt de spus, în urma experienţei mele de 4 ani la Primăria Capitalei şi din punctul meu de vedere avem colegii foarte pregătiţi în PSD care să ocupe toate portofoliile guvernamentale”.

Related posts

VIDEO| Podul Ciurel, inaugurat în grabă în campania electorală a Gabrielei Firea. Autobuzele nu au loc și se urcă pe trotuar

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea contestă rezultatul alegerilor din Capitală: „la prânz aveam mai multe procente peste Nicușor Dan”

Constantinescu Gabriel

Firea explică ce se va întâmpla cu bucureștenii

Alina Angelescu

Leave a Comment